metalshow

Platforma CEFTAC definitiveaza pregatirile pentru Forumul interactiv

"Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania"

– Palatul Parlamentului, 8 noiembrie 2007 –

Va simtiti amenintati ca manager, intreprinzator ori consumator  de ofensiva unor multinationale, de presiunea si rigorile juridice ale regimului concurentei pe noua Piata Unica Europeana?

Doriti sa contracarati din mers efectele unei competitii neloiale si lipsite de transparenta?

Vreti sa luati parte cu succes deplin la licitatiile publice dupa noul model de organizare, respectand cu strictete legislatia recent actualizata?

Sunteti decisi sa contribui – dar nu stiti cum anume – la imbunatatirea radicala a accesarii Fondurilor Structurale prin forme inovative de implicare si de decizie? Atunci, va anuntam ca puteti sa va raspundeti la toate aceste intrebari si sa profitati de toate oportunitatile prilejuite de participarea la cea de-a III-a editie a Forumului interactiv de afaceri "Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania" (Palatul Parlamentului, 8 noiembrie 2007). Pregatirile pentru organizarea unicului eveniment dedicat integral relatiei concurenta-competitivitate-protectia drepturilor consumatorilor – "Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania", forum interactiv aflat la cea de-a III-a editie -, au intrat in linie dreapta. Va reamintim ca evenimentul este organizat de EUROLINK-Casa Europei, sub egida Platformei CEFTAC, cu sprijinul Consiliului Concurentei, Camerei Deputatilor, Ambasadei Portugaliei, Institute of Competition Law, Asociatia Consultantilor in Concurenta si pentru Promovarea Culturii Concurentei. Printre Partenerii Media ai evenimentului se numara Romania Libera, Radio Bucuresti, N24 TV, The Money Channel, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, PRWave.ro.

Punctele centrale de interes ale dezbaterii sunt legate de intelegerea noului rol al  Consiliului Concurentei fata de acela al Comisiei Europene, in privinta supravegherii regimului concurentei economice, in special prin aprobarea Ajutoarelor de Stat de catre Bruxelles, si punerea in aplicare a legislatiei achizitiilor publice si a celorlalte norme si standarde care asigura accesarea functionala a Fondurilor Europene post-aderare.

Puternica prezenta a corpului diplomatic

Ambasadori si consilieri economici din partea mai multor state europene au confirmat deja participarea la lucrarile Forumului Interactiv "Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania", printre care se numara ambasadorii Regatului Suediei, Republicii Cehe, Portugaliei si Turciei, Consulul Onorific al Marelui Ducat de Luxemburg, precum si atasatii comerciali ai Ungariei si Regatului Belgiei. Printre invitatii de marca confirmarti pana in prezent se numara si A.S.R. Principele Radu, Reprezentantul Special al Guvernului Romaniei; Dl Aurelio La TORRE, Consultant UE pe langa Consiliul Concurentei; Presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice; Presedintele Asociatiei Brokerilor din Romania; Presedintele Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania s.a. Evenimentul va fi acoperit mediatic, in ziua desfasurarii sale, de TVR, Money Channel si N24 TV, iar Radio Bucuresti va realiza, de asemenea, interviuri si relatari in direct. Pentru informatii suplimentare, conditii de participare si inscrieri, puteti accesa paginile: www.HouseofEurope.ro ; www.ceftac.ro  sau www.StructuralFunds.ro

Bucuresti, 26.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *