free download 78 travel guides written by experts

Plasa de stele: varf de audienta de peste un milion de telespectatori

Astăzi, de la 20.20, Dan Negru revine la Antena 1 cu o nouă ediţie a celui mai tare gameshow din lume, “Câştigi în 60 secunde”!

Daniela Gyorfi, Vali Vijelie, Silvia Dumitrescu şi CRBL au avut ieri parte de experienţe incredibile în cea mai recentă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”! Dacă Daniela Gyorfi a fost întoarsă în timp cu ajutorul magiei, iar Vali Vijelie şi Silvia Dumitrescu şi-au descoperit maşinile distruse complet într-o parcare, CRBL a făcut declaraţii de senzaţie în cadrul unui interviu buclucaş cu Viorel Gaiţă. Minutul de aur al emisiunii a fost înregistrat la ora 20.54 când 1 145 000 de telespectatori din mediul urban urmăreau “Plasa de stele”. Astfel, la nivelul targetului all urban, vârful de audienţă al emisiunii a fost de 9.9 % rating şi 21.3 % cotă de piaţă. Emisiunea lui Dan Negru a înregistrat marţi, 8 noiembrie, o audienţă medie de 7 procente la nivelul targetului 15-54 urban şi 18.1 procente cotă de piaţă.

În cadrul ediţiei de ieri a emisiunii “Plasa de stele”, Vali Vijelie şi Silvia Dumitrescu au trecut prin momente de disperare! Cei doi şi-au lăsat maşinile într-o parcare din Bucureşti, însă, la întoarcere, au descoperit că automobilele fuseseră compactate fără ştirea lor. Vedetele au intrat într-un conflict de proporţii cu şeful echipei de compactare, care a fost bruscat de Vali Vijelie şi lovit în repetate rânduri cu poşeta de Silvia Dumitrescu.

Şi Daniela Gyorfi a trăit o experienţă senzaţională, de care doar cei aleşi pot avea parte! Vedeta a fost întoarsă în timp de un iluzionist care a descoperit secretul teleportării. Telespectatorii au avut posibilitatea de a descoperi cum a ajuns protagonista farsei de la o petrecere cât de poate de actuală, într-o poieniţă din secolul XVI.

Nici interviul buclucaş ticluit cu măiestrie de Viorel Gaiţă nu a lipsit din această ediţie “Plasa de stele”. Astfel, prin celebra tehnică de răstălmăcire a declaraţiilor, cei de acasă au aflat că, având o problemă cu maşina, artistul a pus câteva fete să împingă, în frig, Dacia lui din 1973, că îi face plăcere să colecţioneze cutiuţe, că se pricepe să imite un şarpe, un câine trist şi o maşină în mers şi că în liceu avea o prietenă cu care a făcut dragoste în plină zi pe Calea Victoriei.

Astăzi, de la ora 20.20, telespectatorii se vor reîntâlni cu Dan Negru în cadrul celui mai tare gameshow din lume, “Câştigi în 60 secunde”. După luni de zile în care au urmărit parcursul concurenţilor doar din faţa televizoarelor, acum a venit rândul străinilor să vină pe platoul de la “Câştigi în 60 de secunde”. Vedeta invitată în această ediţie a emisiunii este Analia Selis care va veni să îşi testeze îndemânarea de la 20.20, la “Câştigi în 60 de secunde”.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1

Analiza este făcută pe targeturile 15-54 urban şi all urban

Perioada 8 noiembrie 2011


Bucuresti, 09.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *