free download 78 travel guides written by experts

Plasa de stele revine in aceasta seara la Antena 1

Kamara distruge visul unei artiste oarbe de a intra în cartea recordurilor

Emisiunea care a reuşit să prindă în plasă zeci de vedete, revine de marţi, 13 septembrie în grila de programe a Antenei 1. Kamara este una dintre victimele primei ediţii a Plasei de stele din acest sezon, iar complicele echipei de farsori este nimeni altul decât colegul sãu de trupã, Andrei. Cum a fãcut faţã Kamara situaţiei absurde în care maestrul farselor, Dan Negru, l-a prins cu dibăcie, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, în prima ediţie a celui mai nou sezon „Plasa de stele”.

Săptămână de foc pentru cel mai longeviv moderator de divertisment din România. Dan Negru revine în grila de programe a Antenei 1 cu două dintre cele mai îndrăgite producţii de divertisment. În fiecare marţi, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor savura un nou sezon al celor mai spectaculoase farse marca Dan Negru, din care nu vor lipsi exploziile, cascadoriile sau situaţiile absurde, iar fiecare seară de miercuri va sta sub semnul secundelor de milioane, în cel mai nou sezon al celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde.

Una dintre primele victim a noului sezon de farse este jumãtatea neagrã a formaţiei Alb şi Negru, Kamara, iar complicele echipei de farsori este nimeni altul decât colegul sãu de trupã, Andrei. Acesta şi-a rugat prietenul sã-l însoţeascã în vizitã la o artistã plastic cu totul şi cu totul specială, cu care urmau să colaboreze pe viitor.

Artista, cu toate că este oarbă din naştere, are darul de a picta şi de a sculpta extraordinar, chiar şi fără a vedea. În momentul în care complicele i l-a prezentat pe Kamara, artista – actriţa Plasei de stele de fapt, l-a rugat să o lase să îl pipăie, pentru a-l “cunoaşte” mai bine. Încântată de fizionomia extraordinară a victimei, artista îl roagă să o lase să îi schiţeze repede portretul. În doar câteva minute, artista îi arată lui Kamara un portret perfect realizat, care îl lasă mut de uimire.

După ce s-a convins că şi-a cucerit victima, femeia se scuză că are nişte material în casă pe care nu vrea să îl lase să se întărească şi îi roagă pe cei doi să îi mute o ladă destul de grea, pentru că aşteaptă o echipă de filmare. Cu “ajutorul” lui Andrei, Kamara se face vinovat de împingerea unei statuete de lut nears chiar în piscina casei. Dându-şi seama ce a făcut, Kamara sare în piscină în speranţa că va reuşi să mai salveze ceva din statueta cu pricina.

Când artista se întoarce, află că este vorba despre două statuete pe care ea, oarbă fiind, le-a realizat identic şi pe care o echipă de la o televiziune urma să sosească pentru a le filma şi astfel artista ar fi intrat în cartea recordurilor.

Băieţii încearcă să îi ascundă cele întâmplate în speranţa că vor scăpa basma curată, numai că până să apuce să plece, apare echipa de la televiziune. Cum a reuşit artistul să facă faţă situaţiei tensionate în care a ajuns fără voia lui şi din care pur şi simplu nu mai întrezărea nicio situaţie de ieşire, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, în prima ediţie a celui mai nou sezon „Plasa de stele”.

Bucuresti, 13.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *