free download 78 travel guides written by experts

Plasa de stele ramane pe prima pozitie in topul preferintelor telespectatorilor

Dan Negru rămâne şi în această toamnă preferatul românilor

Cel de-al doilea episod „Plasa de stele” şi-a confirmat şi aseară statutul de lider incontestabil în topul preferinţelor telespectatorilor din România. Peste un milion de telespectatori din mediul urban au urmărit cuprinşi de emoţie cum îndrăgitul actor Gabi Duţu, complicele lui Negru de această dată, a atras în capcană oameni obişnuiţi, pe care i-a supus unor adevărate probe de rezistenţă. 

Noul sezon „Plasa de stele” se menţine incontestabil în topul preferinţelor telespectatorilor din România. Ediţie de ediţie, campionul divertismentului, Dan Negru, îşi cucereşte fără doar şi poate publicul spectator cu farse dintre cele mai spectaculoase şi mai greu de intuit.

Cel de-al doilea episod „Plasa de stele”, difuzat aseară la Antena 1, s-a impus lider de piaţă la nivelul targetului all urban. Ediţia în care îndrăgitul actor, Gabi Duţu, de această dată în calitate de complice, a oprit oameni pe stradã şi i-a rugat sã îl ajute sã se împace cu „iubita” lui, care nu vroia vroia sub nicio formã sã îi deschidã uşa, supunându-i unor adevărate probe de rezistenţă, a adus în faţa televizoarelor peste un milioan de telespectatori. Ingeniozitatea şi dedicarea cu care echipa de la „Plasa de stele” a plănuit fiecare moment al farselor de aseară a înregistrat un rating mediu de 5,8 procente şi o cotă de piaţă de 13,6%, surclasând programele concurenţei. Locul al doilea a fost ocupat de Pro TV cu 5,1% rating şi 12% share, pentru ca locul al treilea să îi revină postului Kanal D, cu 3,9% audienţă medie şi 9,1% share.

Farsa care l-a avut drept complice pe Gabi Duţu a făcut ca în minutul de aur, 21:22, Antena 1 să fie urmărită de 1.093.000 de telespectatori din mediul urban, aproape de trei ori mai mulţi decât numărul celor care la aceeaşi oră urmăreau postul Pro TV.

Cu două emisiuni la Antena 1 şi alte două la o televiziune din Chişinău, Dan Negru se menţine cel mai longeviv prezentator de divertisment din ţara noastrã, aflat mereu pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. De altfel, de la începutul lui 2011 şi până la binemeritata vacanţă din vară, emisiunile sale de la Antena 1, Plasa de stele, Câştigi în 60 de secunde şi Te pui cu blondele?, s-au menţinut mereu în top 10 emisiuni de divertisment.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 20 septembrie 2011

Bucuresti, 21.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *