free download 78 travel guides written by experts

Planurile Xiaomi pentru următorii zece ani

A zecea și a noua aniversare de la apariția primelor telefoane inteligente Xiaomi dotate cu sistemul de operare MIUI au fost prilejul perfect pentru ca fondatorul și președintele companiei, Lei Jun, să anunțe planurile pentru următoarea decadă, prin intermediul unei scrisori deschise pe care le-a trimis-o angajaților săi.

Mai jos un sumar al documentului.

– Compania Xiaomi își propune în continue să urmeze principiul care a consacrat-o: “producerea celor mai bune telefoane inteligente la jumătate de preț, pentru ca toată lumea să și le poată permite“;

– Xiaomi va continua să integreze tehnologia “Smartphone x AIoT”, prin care își propune să câștige și mai mulți utilizatori și prin care toată lumea să se bucure de o viața mai bună;

Xiaomi LeiJun team

– Cele trei principii ale companiei rămân aceleași:

1. nu ne vom opri niciodată din a explora și a inova și din a le aduce oamenilor cele mai inovatoarea tehnologii;

2. vom continua să oferim produse echipate cu tehnologie performantă, la cel mai bun preț;

3. vom căuta să producem în continuare cele mai „cool” produse;

– Xiaomi va continua să își extindă parteneriatele și să atragă tinere talente. Prin “Programul antreprenorilor din noua decadă” (“The New Decade Entrepreneur Program”), Xiaomi își propune să selecteze 100 de oameni foarte capabili care să reprezinte valorile și viziunea companiei. Aceștia vor fi premiați cu un pachet antreprenorial care să îi încurajeze să ducă Xiaomi la un nou nivel în următorii zece ani.

Scrisoarea este disponibilă online pe blogul Xiaomi: https://blog.mi.com/en/2020/08/16/august-16-a-big-date-for-xiaomi-an-open-letter/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *