Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Placile de baza ASRock castiga din ce in ce mai multe premii si au doborat recorduri mondiale

la COMPUTEX 2013

Se spune că Haswell este mai rapid, dar oare îmbunătăţirile aduse se justifică pentru construirea unui desktop PC în acest an? Site-ul recunoscut internaţional TweakTown a găsit răspunsul prin acordarea celui mai nou membru al seriei OC Formula, Z87 OC Formula/ac premiul Best of COMPUTEX 2013!

TweakTown Best of COMPUTEX 2013: Z87 OC Formula/ac

După cum v-aţi dat seama, Z87 OC Formula/ac este concepută de unul dintre cei mai buni overclockeri, Nick Shih, ca şi modelul precedent. Această placă de bază dedicata overclockingului beneficiază de aceeaşi capacitate overclocking ca şi predecesoarea sa, dar oferă de asemenea şi multe caracteristici noi. Spre exemplu Status OLED afişează frecvenţele plăcii de bază, temperatura, raportul BCLK şi alte informatii importante. Mai sunt disponibile şi caracteristici proprietare, A-Style, inclusiv soluţia de protecţie pentru plăci de bază cu rezistenţă la lichide conductoare, praf şi coroziune, numită Conformal Coating.

2T2R 802.11ac WiFi este realizată pentru a oferi conexiuni wireless la internet cu rate de 867Mbps. Purity Sound™ oferă un bass excelent, mai multe detalii şi oferă suport pentru căşti cu impedanţa de 600 ohm. HDMI-In permite ca două dispozitive să utilizeze acelaşi monitor, cu posibilitatea ca utilizatorul să selecteze între imaginile redate de cele două dispozitive. Nu în ultimul rând, este prezentă şi soluţia de activare şi control de la distanţă numită Home Cloud.

TweakTown doboară recordul PCMark Vantage HDD cu scorul de 592754 pe placa de bază ASRock Z87E-ITX

Incă o placă de bază seria 8 ce merită menţionată este Z87E-ITX.

TweakTown au utilizat un procesor Intel Core i5-4670K, plus un total de 16 unităţi SSD Mushkin Chronos Deluxe 240GB şi un nou controler Areca RAID pentru a doborâ recordul PCMark Vantage cu scorul de 592754!

Pentru mai multe detalii despre A-Style mergeţi la link-ul de mai jos:
//www.asrock.com/microsite/intel8/.

Bucuresti, 14.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *