free download 78 travel guides written by experts

Placere fara durere. 1000 de persoane si-au trait visul la LaserMaxx Romania

Se ia o roscata cuminte si se face rea, un fotograf de exceptie care vrea atitudine si o locatie inedita. Elemente esentiale vietii, precum fumul, apa si electricitatea. Toate reunite au reusit sa exprime mesajul LaserMaxx Romania.

LaserMaxx Romania  te indeamna sa te joci cu propriile vise. O mostra de vis indeplinit puteti gasi in galeria foto a site-ului www.lasermaxx.ro. Iulia Lazar (model) si-a dorit sa fie o printesa razboinica hi tech si sa neutralizeze atacurile masculine.  Nicolae Cosniceru a imortalizat secunde din visul ei.
Laser tag-ul, cea mai noua forma de entertainment in Romania ajuta oamenii sa isi traiasca visele. Acum, cu 10 RON timp de 12 minute, atat cat dureaza un joc, iti poti trai visul… Jocul se desfasoara intr-o arena special amenjata. Echipamentul de joc consta intr-o vesta si arma cu senzori iar munitia clasica este inlocuita cu laser. Softul de monitorizare al jocului, echipamentul si decorul descatuseaza vise fara sa raneasca pe nimeni, nici fizic si nici reputatii. Nimic nu te impiedica sa iti traiesti visul si sa iti pui in aplicare schemele dat fiind ca sala este luminata numai de blacklight, stroboscoape si lasere, inundata din cand in cand de fum. Cat despre siguranta fizica, va reamintim ca laserul nu doare! Fantezia poate zbura nestingherita, indiferent ca provine dintr-un joc virtual, film de actiune sau SF de care nu te mai poti desprinde. O alta fantezie este programul dezvoltat de LaserMaxx pentru grupurile mici, “Shaolin provoaca Ninja”. Cei care vor sa traiasca sentimentul provocarii si al onoarei pot gasi detalii pe site sau il pot solicita informatii lui Maxx pe messenger.

“Pana in acest moment 1000 de persoane au jucat laser tag si si-au trait visul, au trait senzatii de placere fara durere. Urmeaza-le exemplul si nu te mai teme sa transpui in realitate propria fantezie.” Acesta este mesajul LaserMaxx transmis prin intermediul fotografiilor realizate cu Iulia. La realizarea shootingului au contribuit Nicolae Cosniceru (www.cosniceru.com), Iulia Lazar (model), Diesel si Geta Voinea Saloon.
LaserMaxx este un brand care predispune la joaca, deschidere si interactiune, de ambele parti ale baricadei (emitatorii mesajului si receptorii acestuia). Vizitati LaserMaxx Romania, traiti-va visul si experimentati senzatii de placere fara durere!

Bucuresti, 4.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *