Baby Boom Show Virtual

Pizza Sbarro în stil newyorkez, din 14 octombrie, la București Mall

Lanțul de restaurante cu servire rapidă Sbarro a deschis prima unitate din România, sâmbătă, 14 octombrie, la București Mall Vitan. Sbarro este amplasat la etajul 2, în Food Court și oferă clienților mall-ului o experiență gastronomică italiano-americană desăvârșită.

Recunoscut mondial pentru ingredientele proaspete și gustul autentic și delicios, Sbarro oferă pizza cu blat făcut pe loc, în stil newyorkez, decorată cu sos stil San Marzano sau Roma, gustoasa mozzarella și alte opțiuni savuroase.

Pizza Sbarro in stil newyorkez, din 14 octombrie, la Bucuresti Mall

Sbarro s-a lansat în America, la New York, în 1956 și numără acum 600 de restaurante în 26 de țări. Meniul cuprinde o selecție de mâncăruri specifice, fresh și rapide, toate la prețuri accesibile. De-a lungul timpului, s-au remarcat câteva vedete – feluri care se bucură de succes în toate restaurantele brandului: Pizza Romana cu crusta siciliană, mozarella și sos de roșii à la Roma, stromboli – un preparat cu special cu mozzarella, pepperonni, spanac sau pui și brînză și sos marinara și Pizza XL New York Style– un gigant cu ingredientele preferate ale fiecăruia, sos de roșii Marzano și mozzarella 100% din lapte integral.

În perioada 14.10.2017 – 22.10.2017, Sbarro oferă iubitorilor bucătăriei italiene și americane, 50% reducere la faimoasa pizza stil NY XXL, precum și alte oferte irezistibile.

După locația din București Mall, compania plănuiește lansarea a 30 de unități Sbarro la nivel național, în următorii cinci ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *