free download 78 travel guides written by experts

Pizza Hut te invita la cina

Pizza Hut te invita la o cina de neuitat, cu delicioase sortimente de pizza, paste savuroase, lasagna apetisanta, plus un desert cu adevarat special.

Invitatia la cina este valabila zilnic, intre orele 19.00 si 22.00, atat in Bucuresti, pentru doar 29 lei meniul de doua persoane , cat si in toate restaurantele din provincie, pentru numai 19 lei meniul de o persoana.

Astfel, cuplurile de pofticiosi vor avea de luat o decizie foarte dificila: un castron mare de paste Bolognese, o delicioasa pizza medie pe care o poti cere pe fiecare jumatate cu alta combinatie de ingrediente sau un platou bogat cu salata, rulouri cu sunca, bruschete, ciuperci si inele de ceapa? Toate insotite de exotica “Banana Dolofana”, un desert unic la Pizza Hut!

Cei care doresc sa cineze singuri pot opta pentru o pizza Super Suprema normala, lasagna sau salata proaspata si racoritoare si, bineinteles, pentru apetisanta ”Banana Dolofana”.

Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania prin intermediul a 12 locatii (sapte in Bucuresti, doua in Cluj si cate una in Constanta, Iasi si Timisoara). Anul acesta Pizza Hut Romania implineste 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.

 Bucuresti, 09.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *