free download 78 travel guides written by experts

Pizza Hut relansează blatul Cheesy Bites Remix

Pizza Hut readuce în meniul din restaurante blatul Cheesy Bites Remix, o inovație de blat a cărui margine conține 24 de rulouri umplute cu branză delicioasă şi asezonate cu mac, Emmentaler şi nachos. Clienții pot alege noul blat pe rețetele de pizza din categoriile Favorite, Speciale şi Complete.

Cheesy Bites Remix continuă seria de inovaţii pe care Pizza Hut le introduce constant în meniul din restaurante.


“Pentru a satisface dorinţele clienţilor noștri şi pentru a-i încuraja să redescopere bucuria meselor în oraș, ne-am gândit să reintroducem în meniu blatul Cheesy Bites Remix, o inovație foarte apreciată de cei care ne calcă pragul. Rulourile umplute cu brânză, asezonate cu mac, Emmentaler şi nachos sunt un mix delicios ce garanteză succesul unei mese reușite, alături de prieteni sau familie”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Blatul Cheesy Bites Remix poate fi comandat în toate restaurantele Pizza Hut din ţară, pentru patru lei în plus față de prețul inițial al pizzelor de dimensiune mare. Oferta este disponibilă până în luna ianuarie 2017.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *