free download 78 travel guides written by experts

Pizza Hut reintroduce blatul Flatbread, pentru mese de vară ușoare

\Pizza Hut reintroduce în meniu blatul Flatbread, ce se distinge prin forma dreptunghiulară, o inovație prin care brandul și-a surprins clienții încă de vara trecută. Blatul este subțire, puțin crocant și are o consistență ușoară, datorită căreia pizza devine o opțiune bună pentru mese lejere în sezonul cald.

Odată cu noul blat, în meniu au fost introduse cinci rețete noi de pizza, ce vor putea fi comandate doar pe Flatbread. Acestea aduc combinații fresh, bazate pe legume de sezon și ingrediente aromate, cu specific mediteranean.


„Vara este perioada în care majoritatea persoanelor își schimbă stilul alimentar și acordă mai multă atenție meselor. Blatul Flatbread are o consistență ușoară și o dimensiune potrivită, de aceea noi îl recomandăm tuturor celor care vor să se bucure de o masă deliciosă, dar în același timp lejeră.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Cele cinci rețete de pizza introduse în perioada campaniei sunt Bufala (Sos tomate, brânză Bufala, roșii Cherry, busuioc proaspăt), Arizona (Sos pesto, brânză Mozzarella, broccoli, brânză Feta, nuci) , Veggi (Sos tomate, brânză Mozzarella, brânză Bufala , dovlecel, vinete, roșii uscate, ardei, muguri de pin), Spicy Pepperoni (Sos tomate, brânză Mozzarella, pepperoni, jalapenos, roșii Cherry) și Ham & Bacon (Sos tomate, brânză Mozzarella, șuncă, bacon, ardei, ciuperci). Blatul Flatbread poate fi comandat în toate restaurantele Pizza Hut  din țară, începând de la prețul de 13,90 Ron.

Pentru a întâmpina dorințele clienților în sezonul cald, din luna iulie Pizza Hut va introduce în meniu și alte produse noi, precum 8 rețete de salată și câteva rețete de cocktailuri fresh, alcoolice și non-alcoolice, cu arome fructate.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *