free download 78 travel guides written by experts

Pizza Hut Delivery reintroduce blatul Italian in oferta sa, disponibil la un pret de vara

Pizza Hut Delivery reintroduce în meniu blatul Italian, subțire și gustos, ideal pentru zilele de varã. În perioada 10 iunie – 21 august, blatul este disponibil pentru pizza Margherita‚ iar clienții își pot crea propria combinație, adãugând topping-urile preferate.

„Blatul Italian a fost foarte popular în rândul clienților noștri încã de anul trecut, când l-am introdus pentru prima datã în meniul Pizza Hut Delivery. Pentru a ne pãstra promisiunea unei oferte diversificate și pentru a rãspunde preferințelor clienților noștri, am decis sã aducem din nou acest tip de blat la Pizza Hut Delivery. Iar aceasta nu este singura veste bunã pe care am pregãtit-o clienților noștri. Pe toatã perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia am pus la dispoziția lor o serie de oferte personalizate, pentru cã știm cã un meci bun se potrivește foarte bine cu pizza”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Pizza Margherita pe blat Italian este disponibilã între 10 iunie și 21 august la un preț redus pe toate cele trei dimensiuni – micã, medie, mare – la 10 lei, 15 lei, respectiv 20 lei. Clienții Pizza Hut Delivery pot adãuga topping-uri la alegere, disponibile la prețurile din meniu, pentru a-și crea pizza preferatã. Oferta este disponibilã atât la livrare, cât și la ridicarea comenzilor din locație.

De asemenea, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, Pizza Hut Delivery a pregãtit o serie de oferte speciale pentru clienți. Astfel, la orice pizza medie pe blat Tradițional, Pan sau Crown comandatã, fiecare client va primi o bere gratis. Microbiștilor care aleg o pizza mare pe blat Tradițional, Pan sau Cheesy le vor fi livrate și douã beri din partea casei. Pentru o searã cu prietenii, Pizza Hut Delivery a pregãtit și pachete ce includ pizza, paste și bere, disponibile la preț special.

Pizza Hut Delivery va avea și un program prelungit în perioada 13 – 22 iunie, când locațiilor vor fi deschise în intervalul 10:00 – 01:00.

Bucuresti, 16.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *