metalshow

Pizza Hut aniverseaza 20 de ani de prezenta in Romania

Pizza Hut aniverseazã 20 de ani de prezențã în România. Restaurantul deschis pe Calea Dorobanți nr. 5-7 a fost primul restaurant american ‘Casual Dine-in’ din țarã. În cei 20 de ani de la deschidere, Pizza Hut a dezvoltat o rețea de 14 restaurante, dintre care opt în București, câte unul în Ploiești, Timișoara, Iași, Constanța și 2 în Cluj. Din 2007, celebrul brand american a intrat și pe segmentul de livrare, odatã cu deschiderea primei unitãți Pizza Hut Delivery în București. Rețeaua de livrare s-a extins de atunci la 9 restaurante (8 în București, 1 în Cluj).

„Povestea Pizza Hut din România a început cu un restaurant în București și 100 de angajați. Astãzi, servim peste 3 milioane de români pe an și vindem peste 1 milion de pizza/an în întreaga rețea. Încã de la deschiderea primului restaurant, le-am oferit clienților noștri posibilitatea de a-și crea propria rețetã de pizza, ceea ce a însemnat alegerea blatului și a topping-urilor preferate. De asemenea, Pizza Hut a fost primul restaurant din România care a avut un ‚host’, un salad bar și zonã Express, de unde clienții își pot cumpãra zilnic pizza la felie. Și lista inovațiilor continuã cu produse mult apreciate de cãtre clienții noștri de-a lungul timpului: blaturile Pan, Crown și Cheesy Bites, pizza Sicilianã, în formã de dreptunghi, și iPan pizza, patru rețete într-una singurã, 4 mini-pizze diferite. Pizza Hut oferã cea mai largã varietate de blaturi, potrivite pentru gustul tuturor, proaspãt preparate zilnic în restaurante”, spune Mark Hilton, CEO Pizza Hut.

În luna octombrie, clienții Pizza Hut se pot bucura de un meniu la un preț special, la aniversarea de 20 de ani, ce include orice pizza micã, orice desert și o bauturã din gama Coca-Cola la 0.33L. Alte oferte aniversare vor fi disponibile pentru clienți în noiembrie și decembrie. Mai multe detalii despre ofertele din restaurante sunt disponibile pe site, www.pizzahut.ro, și pagina de Facebook Pizza Hut România.

Bucuresti, 30.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *