free download 78 travel guides written by experts

Pizza Hut a avut un an de nota 10

10 milioane de Euro cifra de afaceri în 2008

Lanţul de restaurante Pizza Hut a încheiat anul 2008 cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de Euro.

Cele 11 procente în plus faţă de anul anul 2007 se datorează atât creşterii cifrei de afaceri a restaurantelor existente cât şi deschiderii în 2008 a două noi locaţii: Pizza Hut din Centrul Comercial Băneasa Shopping City şi restaurantul deschis în Liberty Center.

 

Pe întreg anul 2008, în toate cele 13 restaurante din România s-au realizat 1 milion de tranzacţii, restaurantul Pizza Hut Dorobanţi înregistrând aproximativ 200.000 de tranzacţii anuale.

În funcţie de amplasare şi locatie, investiţia medie într-un restaurant Pizza Hut variază între 500.000 şi 1 milion de Euro, sumă care include amenajarea, echipmanetul, uniformele şi pregătirea angajaţilor.

Datorită suprafeţei şi a bunei poziţionări cea mai dinamică locaţie este cea din Dorobanţi, urmată îndeaproape de Pizza Hut Delta şi Pizza Hut Moşilor.

American Restaurant System, compania care deţine franciza Pizza Hut pentru Romania, operează în prezent 13 restaurante Pizza Hut, dintre care şase în Bucureşti, doua in Constanta, doua in Cluj  şi câte o locaţie în Timişoara, Iaşi, Bacău.

Anul acesta Pizza Hut România va împlini 15 ani de existenţă pe piaţa restaurantelor casual de la noi din ţară.

Bucuresti, 20.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *