free download 78 travel guides written by experts

Pixi stie-tot. Sa ne purtam frumos

Pixi stie-tot. Sa ne purtam frumosBrigitte Hoffman
Editura Galaxia Copiilor

Respectul pentru ceilalti si regulile de buna purtare in societate se deprind de mic copil. Si ce inveti de mic se pastreaza in timp. Cum ar fi o lume in care toti s-ar purta frumos? In care nimeni nu ar fi agresiv sau rau? In care toti ar respecta regulile? Cartea dedicata regulilor de buna purtare din seria faimoasa deja cu „Pixi stie-tot” este una folositoare celor care doresc sa ii ajute pe cei mici sa inteleaga elementele de baza ale interactiunii in societate.

Copiii afla despre jocuri si fair-play, despre reguli, despre salut, despre agresiune, paraciosi, despre bombaneli, inghionteli, despre cum se mananca frumos si multe altele. Cei mici sunt incurajati sa se protejeze, sa ofere compasiune in loc sa umileasca; ei afla cum se comporta un coordonator bun si ca oricine poate gresi.

Ca de obicei, cartea se incheie cu cateva jocuri menite a fixa notiunile incluse in „Pixi stie-tot. Sa ne purtam frumos”. Informatiile sunt prezentate intr-un mod atractiv – figuri, desene sugestive si text concentrat, totul color, asa cum ne-a obisnuit seria. Dimensiunile mici ii fac pe copii sa o poata rasfoi usor pentru a relua informatiile si a deprinde regulile de buna purtare incluse in carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *