Shadow

Piso 21 feat. Micro THD – Te Vi

Pentru a termina acest an intr-un mod minunat, Pablo, Llane, Profe si Dim lanseaza un single care ne binedispune pe toti!

Piso 21 si Micro THD au reusit, cu ajutorul productiei lui Ovy on the Drums (Karol G, Paulo Londra), sa creeze o poveste de dragoste plina de ritm!

Cine n-a trecut prin experienta dragostei la prima vedere? Magia acelei priviri nu dispare niciodata, nici sentimentele puternice si bataile accelerate ale inimii…

Acele sentimente sunt traduse in muzica, iar vocile celor patru artisti de origine columbiana duc pop-ul urban la urmatorul nivel. Pablo, Llane, Profe si Dim ne prezinta “Te Vi” (Te-am Vazut), o piesa speciala dedicata unei povesti de dragoste pe care stiu cum s-o spuna. Piso 21 ne face sa vibram pe parcursul intregii piese.

Piso 21 feat. Micro THD, Te Vi

Videoclipul este filmat in Medellín (Columbia) si este regizat de Harold (36 GRADOS). Acesta e plin de caldura, lumina, culoare si voie buna aratate in armonia frumoasa a starurilor si a celorlalte 50 persoane care au participat la filmare.

Piso 21 a facut parte din ceremonia PERSON OF THE YEAR in cadrul ultimului Latin Grammy, care a adus omagii uneia dintre cele mai importante trupe mexicane, MANÁ.

Pablo, Llane, Profe si Dim au fost in echipa lui Maluma la “Vocea Mexicului”. Participarea lor a avut un impact major asupra audientei emisiunii.

Pe 2 noiembrie, trupa columbiana a participat la Los 40 Music Awards 2018 in Madrid, unde publicul a apreciat energia si prezenta lor scenica.

Numarul fanilor este in continua crestere. Piso 21 a adunat peste 3 miliarde de vizualizari pe canalul lor de YouTube si peste 10 milioane de urmaritori pe toate platformele muzicale. Contul lor oficial de Instagram a ajuns la 2 milioane de urmaritori.

Poti asculta piesa si pe magazinele digitale!
iTunes: https://bit.ly/Piso21iTunes
Spotify: https://bit.ly/piso21Spotify
Deezer: https://bit.ly/Piso21Deezer

Piso 21 feat. Micro THD – Te Vi
Compozitori: Cristian Andrés Salazar, Fernando Morillo, Daniel Echavarria Oviedo, Juan David Castaño, David Escobar, Pablo Mejia, Juan David Huertas
Editor: WM Mexico
An: 2018
ISRC: MXF151800454

(P) GTR / 2018 Warner Music México, S.A. de C.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *