Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PIRELLI Romania castiga aurul la Corporate Games

Pirelli Romania a castigat la fotbal medalia de aur in cadrul primei editii a competitiei Corporate Games. Peste 3000 de participanti au fost prezenti la cea mai cunoscuta competitie sportiva pentru amatori din Europa dedicata marilor corporatii. Romania a gazduit pentru prima data un concurs in care s-au inscris peste 70 de societati. Pirelli Romania a participat cu echipa de fotbal numita Pirelliani, reusind sa castige in finala in fata celor de la RBS Bank cu scorul de 1-0.

Decernarea cupelor a avut loc chiar in acest week-end in prezenta reprezentantilor Fundatiei Regina Margareta ( sponsorul competitiei), dar si in prezenta unor campion olimpici ai sportului de performanta.

Dupa succesul obtinut de Pirelli in Formula 1, iata ca Pirelli Romania reuseste sa obtina un rezultat notabil si in sportul de amatori. Totul pe fondul lansarii celui mai recent produs de serie derivat din Formula 1, CINTURATO P7 BLUE.

CINTURATO P7 BLUE. Gama Cinturato are un nou membru. Noul P7 Blue i se alatura in gama modelului P7 existent : prima anvelopa ecologica pentru autoturisme cu motorizari de putere medie, lansata de Pirelli in 2009. Noul Cinturato P7 Blue ofera aceeasi grija pentru mediul inconjurator si aceleasi performante ca primul P7 – care a fost un adevarat succes atat in vanzari, cat si la teste – marcand un real progres in ceea ce priveste distanta de franare pe suprafete umede si rezistenta scazuta la rulare, oferind si un plus de fiabilitate.

Anvelopa Cinturato P7 Blue, prezentata intre 5 si 8 iunie la Essen, in dimensiunea 235/45R17 XL, este deja disponibila pe pietele europene intr-o gama limitata de dimensiuni. Cea mai noua anvelopa Pirelli beneficiaza de intreaga experienta a firmei italiene in Formula 1™. Alaturi de faptul ca imparte denumirea cu anvelopa Pirelli F1™ destinata suprafetelor acoperite de apa, Cinturato P7 Blue provine din acelasi proces de cercetare si dezvoltare ca si versiunea sa din Formula 1™. Noua anvelopa a fost conceputa si dezvoltata cu ajutorul unor simulari matematice sofisticate, care permit inginerilor Pirelli sa estimeze performanta si reactia cauciucurilor intr-o gama variata de conditii.

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *