free download 78 travel guides written by experts

Pirelli: Noul site www.pirelli.com este online de astazi

Prin intermediul materialelor video, al imaginilor şi textelor, noua platformă digitală spune povestea tuturor "sufletelor" Pirelli: de la cauciucuri la motosport, de la afaceri la cultură şi Calendar

Un mediu complet nou pentru universul Calendarului Pirelli poate fi descoperit pe www.pirelli.com

Pirelli şi-a reproiectat identitatea digitală prin lansarea noului site www.pirelli.com, o platformă care oferă vizitatorilor o perspectivă globală asupra mulţimii de "suflete" care alcătuieşte universul şi istoria Pirelli: de la produse la competiţii, de la afaceri la sustenabilitate, de la artă la cultură şi la Calendarul Pirelli.

Abordarea narativă a noii platforme se bazează pe poveşti rostite prin intermediul imaginilor, materialelor video şi textelor care reiterează "poveştile" ce însoţesc vizitatorul/cititorul de-a lungul unui parcurs de descoperire a universului Pirelli. Online începând de azi, noul site www.pirelli.com este o revistă adevărată, care, de asemenea, se va alimenta prin intermediul canalelor Pirelli de social media. Proiectul, care este de natură editorială, prezintă interfaţa unui "ziar digital", cu şapte zone de poveşti, constant actualizate.

Cauciucuri, Curse, Afaceri, Oamenii şi planeta, Artă şi cultură: acestea sunt secţiunile care vorbesc despre diversele aspecte ale companiei, întotdeauna cu privirea aţintită asupra lumii exterioare. Ca atare, aici veţi găsi ultimele noutăţi legate de produse, veţi putea urmări universul Formulei 1 şi veţi putea trăi evenimente minunate, cum ar fi restaurarea Corcovado, eveniment sprijinit de Pirelli anul trecut. Sau veţi putea pătrunde chiar în culisele calendarului Pirelli, ori veţi putea descoperi marile expoziţii de artă contemporană din HangarBicocca, spaţiul Pirelli de artă contemporană, sau iniţiativele şi patrimoniul cultural aparţinând Fondazione Pirelli.

De asemenea, noi dezvoltări minunate au fost implementate site-ului dedicat calendarului Pirelli (www.pirellicalendar.com), un mediu fascinant care a fost complet remodelat şi care, începând de astăzi, oferă acces la conţinut care până acum nu a mai putut să fie văzut şi legat de The Cal. Aici vor exista trei zone dedicate: Calendarul 2016, unde acum se poate vedea ce se petrece în spatele scenei de lucru pentru calendar prin intermediul imaginilor de culise; Icons, o fereastră permanent deschisă asupra excelenţei, inovaţiei şi frumuseţii prin intermediul dialogurilor cu iluştri reprezentanţi ai universului artei, culturii, show business-ului, modei, sportului şi muzicii. Roberto Bolle, Candice Huffine, Tommy Hilfiger, Marc Newson sunt doar câteva dintre aceste "legende". A treia zonă este Time Machine, o "maşină a timpului" virtuală, unde vizitatorul poate călători de-a lungul a mai bine de 50 de ani de istorie a calendarului prin intermediul unei selecţii bogate de imagini şi materiale video segmentate pe decenii.

Având în vedere lansarea ediţiei 2016 a calendarului Pirelli – care va avea loc la Londra pe 30 noiembrie – Pirelli a iniţiat recent "Chasing the Cal", un concurs care va oferi pentru doi câştigători oportunitatea de a participa la dineul de gală, un eveniment rezervat de obicei colecţionarilor, celebrităţilor internaţionale şi reprezentanţilor mass-media. În acest an puteţi trăi emoţiile şi magia evenimentului înregistrându-vă la adresachasingthecal.pirelli.com şi participând la jocul digital de "vânătoare de comori" dezvoltat de Pirelli.

Milano / Bucuresti, 21.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *