free download 78 travel guides written by experts

PIRELLI echipeaza noua editie limitata a Studiotorino

“Moncenisio”, derivat din Porsche Cayman’s, va fi disponibil in doar 20 de exemplare, incepand cu luna noiembrie

Pirelli, companie care a colaborat strans cu cei mai renumiti designeri auto, va echipa cea mai recenta creatie a Studiotorino: editia limitata Moncenisio, derivata din modelul Porsche Cayman S.

Noua masina sport, produsa de marca din nordul Italiei, va fi disponibila din luna noiembrie, echipata cu pneuri P Zero dimensiunea 235/35R20 fata si 265/35R20 spate.

Cele mai performante pneuri Pirelli se adapteaza perfect atributelor sportive si de siguranta ale modelului Moncenisio. Responsabil de transformarea noii masini intr-o editie limitata este designerul Daniele Gaglione, acesta completand astfel galeria proiectelor de design realizate de Studiotorino, care mai include modelele RK Spider si RK Coupe din 2005 si respectiv 2006.

Numele noului model este derivat din cel al unei cunoscute trecatoare alpine din regiunea Piemonte, din nordul Italiei. Aceasa este faimoasa nu numai pentru cursa istorica ‘Susa-Moncenisio’, care este recunoscuta ca prima cursa de viteza in coasta din lume, dar si pentru nuanta particulara de albastru a lacului: o culoare care a inspirat si modelul Moncenisio.

Noul model va fi produs in 20 de exemplare si poate fi personalizat conform dorintelor si gusturilor fiecarui client in parte.

Milano / Bucuresti, 07.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *