free download 78 travel guides written by experts

Pirelli continua sa sprijine Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Spitalul Niguarda din Milano, sustinut de Pirelli, donează aparatură medicală și mobilier Spitalului Județean de Urgență Slatina

Donaţia a fost efectuată în cadrul programului de responsabilitate socială finanţat de compania Pirelli, demarat în anul 2008 şi care va continua până în 2013.

În cadrul acordului de colaborare dintre Spitalul Niguarda şi Spitalul Judeţean de urgenţă Slatina a fost realizată o importantă donaţie de aparatură medicală şi mobilier. 

Donaţia a fost efectuată de spitalul italian în cadrul proiectului de colaborare dintre cele doua unităţi sanitare. Acordul internaţional face parte dintr-un program de responsabilitate socială finanţat de compania Pirelli, demarat în anul 2008 şi care va continua până în 2013.

Principalul obiectiv este cel de formare profesională a medicilor şi asistenţilor români prin intermediul programului de training coordonat de spitalul milanez. Donaţia de aparatură are însă menirea de a facilita acordarea asistenţei medicale.

Colaborarea cu spitalul Niguarda se adresează în prezent medicilor şi asistenţilor din secţiile de: Radiologie, Chirurgie Plastica (Arşi) şi Ginecologie, menţinându-se totodată schimburile de experienţă pentru personalul medical din Unitatea de Primiri Urgenţă şi Chirurgie Generală.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *