free download 78 travel guides written by experts

Pirații Elena Lasconi, Roxana Nemeș, Denis Ștefan și Vasile Calofir au intrat aseară în Ferma vedetelor

În ediția de aseară, fermierii români au avut șansa de a se scălda în apa Mării Mediteranei. Nea Rață i-a recompensat pentru îndeplinirea sarcinilor cu o scurtă evadare din fermă, care a inclus și o sesiune de masaj.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:31 – 21:37. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:33, a reunit peste 1.7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8 puncte de rating și 21.2% share.


Ediția a debutat cu surpriza făcută de Nea Rață concurenților: o vizită la Marea Mediterană și o ședință de masaj pe malul mării. După ce s-au jucat în apa limpede, concurenții s-au întors la fermă, unde Iulia a venit să le dezvăluie noul fermier șef. La ieșirea din competiția pentru titlul de Fermierul anului, AMI a nominalizat-o pe Sorana pentru a conduce ferma. Nominalizata a avut sarcina de a alege cei doi servitori ai săptămânii: Mircea N. Stoian și Maria Constantin.

Surpriza cea mare a ediției de marți a fost calul troian poposit din senin la poarta fermei. 4 pirați se aflau ascunși în cal: Elena Lasconi, Roxana Nemeș, Denis Ștefan și Vasile Calofir. Cei 4 au fost extrem de bine primiți de fermieri, bucuria fiind vizibilă pe fețele tuturor. Cei 4 pirați veniți în fermă au avut provocarea de a-și câștiga imunitatea, care le asigura un loc în fermă departe de duel. Așadar, Iulia a provocat-o pe Soarana, fermierul șef, la un duel cu unul dintre pirați. Aceasta l-a ales adversar pe Vasile, cu care s-a duelat într-o probă de echilibru. Vasile a reușit s-o dezechilibreze pe Sorana de două ori, câștigând duelul bârnei și, implicit, imunitate pentru toți cei 4 pirați.

Pentru a-și face o intrare cum se cuvine în fermă, pirații au venit cu bunătăți pentru concurenții aflați deja în competiție: cafea, vin și alimente. Încercarea celor 4 de a se integra bine încă din prima zi a fost răsplătită cu sarcini stricte de la fermierul șef: Roxana și Elena au spălat vasele, iar Vasile și Denis au făcut echipă cu Paul, Octavian și Marcel pentru amenajarea curții. Surprizele n-au contenit să apară în ediția de aseară, Nea Rață aducându-le fermierilor încă două animale – o măgăriță și un mânz. Fermierii au fost extrem de încântați de prezența celor două simpatice animale!

Ediția s-a încheiat cu alegerea primului duelist al săptămânii. Sorana l-a nominalizat pe Mircea N. Stoian, care va avea sarcina să-și aleagă diseară adversarul. Diseară, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări noi peripeții ale concurenților din Cipru, dar și un duel spectaculos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *