expoplast Sibiu 2019

Pirații Elena Lasconi, Roxana Nemeș, Denis Ștefan și Vasile Calofir au intrat aseară în Ferma vedetelor

În ediția de aseară, fermierii români au avut șansa de a se scălda în apa Mării Mediteranei. Nea Rață i-a recompensat pentru îndeplinirea sarcinilor cu o scurtă evadare din fermă, care a inclus și o sesiune de masaj.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:31 – 21:37. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:33, a reunit peste 1.7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8 puncte de rating și 21.2% share.


Ediția a debutat cu surpriza făcută de Nea Rață concurenților: o vizită la Marea Mediterană și o ședință de masaj pe malul mării. După ce s-au jucat în apa limpede, concurenții s-au întors la fermă, unde Iulia a venit să le dezvăluie noul fermier șef. La ieșirea din competiția pentru titlul de Fermierul anului, AMI a nominalizat-o pe Sorana pentru a conduce ferma. Nominalizata a avut sarcina de a alege cei doi servitori ai săptămânii: Mircea N. Stoian și Maria Constantin.

Surpriza cea mare a ediției de marți a fost calul troian poposit din senin la poarta fermei. 4 pirați se aflau ascunși în cal: Elena Lasconi, Roxana Nemeș, Denis Ștefan și Vasile Calofir. Cei 4 au fost extrem de bine primiți de fermieri, bucuria fiind vizibilă pe fețele tuturor. Cei 4 pirați veniți în fermă au avut provocarea de a-și câștiga imunitatea, care le asigura un loc în fermă departe de duel. Așadar, Iulia a provocat-o pe Soarana, fermierul șef, la un duel cu unul dintre pirați. Aceasta l-a ales adversar pe Vasile, cu care s-a duelat într-o probă de echilibru. Vasile a reușit s-o dezechilibreze pe Sorana de două ori, câștigând duelul bârnei și, implicit, imunitate pentru toți cei 4 pirați.

Pentru a-și face o intrare cum se cuvine în fermă, pirații au venit cu bunătăți pentru concurenții aflați deja în competiție: cafea, vin și alimente. Încercarea celor 4 de a se integra bine încă din prima zi a fost răsplătită cu sarcini stricte de la fermierul șef: Roxana și Elena au spălat vasele, iar Vasile și Denis au făcut echipă cu Paul, Octavian și Marcel pentru amenajarea curții. Surprizele n-au contenit să apară în ediția de aseară, Nea Rață aducându-le fermierilor încă două animale – o măgăriță și un mânz. Fermierii au fost extrem de încântați de prezența celor două simpatice animale!

Ediția s-a încheiat cu alegerea primului duelist al săptămânii. Sorana l-a nominalizat pe Mircea N. Stoian, care va avea sarcina să-și aleagă diseară adversarul. Diseară, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări noi peripeții ale concurenților din Cipru, dar și un duel spectaculos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *