free download 78 travel guides written by experts

Pink Paradise a fost desemnat drept cel mai frumos trandafir al anului 2011

La concursul internaţional desfăşurat în iunie la Lyon, în Franţa, Pink Paradise a câştigat premiul 1, fiind considerat cel mai frumos trandafir franţuzesc al anului 2011 (Maurice Carron Prize for Most Beautiful French Rose). Trandafirul poate fi achiziţionat în România de la FamousRoses.eu.

Trandafirii de renume mondial de la Delbard participă la competiţii în întreaga lume, concursuri agreate de World Federation of Rose Societies care reuneşte asociaţii din 40 de ţări, inclusiv din România. De-a lungul anului au loc concursuri în întreaga lume, o listă completă a acestora fiind disponibilă aici.

Concursul din Franţa, de la Lyon, are loc anual şi este organizat de către Societe Francaise des Roses, membră şi ea a World Federation of Rose Societies. 2011 a marcat ce-a de-a 81-a ediţie a concursului.

Pink Paradise este un trandafir cu flori mari de aproximativ 30 de petale. În afară de culoarea strălucitoare de roz, trandafirul Pink Paradise uimeşte prin parfumul extraordinar şi rezistenţa foarte bună la maladii.

FamousRoses.eu vă aşteaptă pe site şi cu o ofertă specială. Astfel, pentru comenzile mai mari de 10 butaşi făcute până pe 10 octombrie, FamousRoses.eu oferă un trandafir cadou.

În plus, tot până pe 10 octombrie puteţi participa la o tombolă deosebită care vă aduce 12 premii constând în butaşi de trandafiri. Detaliile complete despre acest concurs le aflaţi de aici.

FamousRoses.eu este un magazin online dedicat trandafirilor de grădină. Aici veţi descoperi cei mai cunoscuţi trandafiri de grădină din lume. Siteul oferă tuturor celor interesaţi din România şi Europa o gamă completă de butaşi de trandafiri.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *