Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pilotul Adrian Iovan are fantezii legate de sexul în avion!

Fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan le-a spus azi dimineata celor doi matinali de la ProFM, Nono Semn şi Cătălin Ivan, că are fantezii legate de sexul in avion, insa nu a avut pana acum ocazia să-şi pună în practică dorinta, desi s-a gândit de multe ori la asta. Cât despre clipele grele trăite la manşă, Adrian Iovan şi-a amintit in cadrul emisiunii „Semen cu Ivan” că mai demult a aterizat între vaci cu avionul. Asta pentru că paznicul le-a dat drumul animalelor pe teren cu puţin timp înainte să aterizeze avionul.

Pilotul le-a mai destainuit celor doi DJ de la ProFM că echipajele din Italia se amuză când trebuie să aterizeze la Bucureşti, pe aeroportul Henri Coandă, pe care îl numesc în continuare Otopeni, pentru că în italiană sună ca „8 penisuri”.

Mai mult, Adrian Iovan a marturisit la ProFM ca unul dintre hobby-urile sale este insuratoarea. Pilotul vrea să le facă „doamne Iovan” pe mai multe femei: „Până acum au fost două şi probabil vor mai urma, îmi mai trebuie una şi devin veteran”.

Interviul realizat de Nono Semen si Catalin Ivan cu fost sot al  sot al creatoarei de moda Romanita Iovan poate fi ascultat in intregime pe www.profm.ro la rubrica  „ Asculta telefoanele vedetelor”.

Bucuresti, 26.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *