Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Piețele colorate din Australia și secretele tortului perfect, în februarie la TV Paprika

Noile show-uri gastronomice În piaţă cu Ainsley și Deserturi de vis, în grila lunii

Cele mai diverse și mai colorate piețe din Australia ne sunt dezvăluite în cel mai nou show gastronomic difuzat la TV Paprika: În piaţă cu Ainsley/Ainsley’s Market Menu. Noua emisiune culinară se difuzează în fiecare zi a lunii februarie, de la ora 18:00 și – în reluare – de la ora 24:00.

Matinalul chief Ainsley Harriott se instalează în piață la răsărit și – echipat cu doar câteva oale și tigăi – are doar câteva ore la dispoziție ca să studieze piața, să găsească ingredientele și să creeze mâncăruri rapide și gustoase la standul său, cu care să-i fascineze pe localnici la ora prânzului.

Inspirându-se din specificul locului, Ainsley împinge granițele culturii locale pentru creații culinare inventive.

In piata cu Ainsley

În Global Food Market din orașul Logan, Ainsley îl aniversează pe Ram, un producător local în vârstă de 85 de ani, cu un meniu în care preparatul de bază este chiar tărtăcuța, ingredientul comercializat de acest producător. Meniul e îmbogățit cu broască țestoasă servită pe un pat de tapioca.

În Tasmania, Ainsley vizitează celebra piață Salamanca, unde e inspirat de diversitatea de legume și fructe, astfel încât face o salată cu legume la grătar, brânză suculentă și nuci murate.

La forfota din „Friday Foragers Market”, Ainsley vine cu o ofertă ușoară pentru localnici – stridii de la producătorii autohtoni, asezonate cu frunze de amarant, brânză adusă de distribuitorii locali din regiunea Caprino (Verona, Italia) şi coptură din aluat dospit.

Din 24 februarie, încă o nouă emisiune își face loc în grila TV Paprika: Deserturi de vis (Sweet Baking), difuzată de la ora 17:45. Pe parcursul celor 16 episoade, telespectatorii vor afla secretele unui tort perfect de la Agata și Małgosia.

Deserturi de vis

Să prepari un tort perfect nu e chiar simplu, ci necesită multă imaginație și răbdare, pe lângă cunoașterea profundă a secretelor profesionale. O primă dezvăluire este aceea că torturile trebuie să fie personalizate și potrivite stilului evenimentului.

Duo-ul Agata și Małgosia va dezvălui secretele unei creme fără cusur, a blatului pufos, care nu se turteşte şi a decoratului cu stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *