metalshow

Piesa Tache, Ianke si Cadar, urmarita de peste 1 milion de romani

,,Tache, Ianke şi Cadâr", piesa lui V.I.Popa, difuzată de TVR 1, in memoriam Gheorghe Dinică, a fost urmărită duminică, 15 noiembrie, de peste 1 milion de români. Difuzată în intervalul orar 17.09 – 19.08, reprezentaţia a înregistrat audienţe ridicate, depăşind orice alt post tv, atât pe target-ul naţional cât şi urban.
 
Minutul de aur i-a aparţinut personajului jucat de Gheorghe Dinică: la ora 18.59, replicile lui Cadâr adresate lui Tache şi lui Ianke au fost vizionate de peste 1, 6 milioane de români. TVR 1 a înregistrat în acel moment o cotă de piaţă de 17,8% şi un rating de 8,2%, pe target-ul  naţional.

Pe target naţional, cota de piaţă medie a fost de 14%, iar rating-ul mediu de 5,8%. La nivel urban, TVR 1 a avut o cotă de piaţă medie de 14,1% şi un rating mediu de 6,2%.
 
Alături de Gheorghe Dinică, Radu Beligan şi Marin Moraru, ,,Tache, Ianke şi Cadâr" i-a adus în faţa telespectatorilor şi pe: Valentin Uritescu, Monica Davidescu, Mihai Călin, Silvia Năstase, regia piesei fiind semnată de Grigore Gonţa.

Bucuresti, 16.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *