free download 78 travel guides written by experts

Piesa “Burn It” da foc playlist-ului

Dj-ul si producatorul roman, Dj Take lanseaza astazi o piesa ce va “arde” playlist-urile in zilele urmatoare!

Vremea torida de afara nu poate fi insotita decat de o astfel de piesa incendiara!


Avand un background plin de experiente ce ii asigura increderea si capacitatea de a produce creatii populare si apreciate de catre public, Dj Take alaturi de echipa sa si-au concentrat atentia in a cuprinde toate sentimentele traite intr-o vara. Pasiunea care se aprinde ne da puterea si increderea de a crea propria lume in ritmul si versurile piesei “Burn It”.

Despre piesa, Dj Take declara: “Nu pot spune ca a existat ceva anume ce m-a inspirat. Totul a pornit cu gandul de a face ceva nou, ceva diferit de ceea ce am creat pana acum. Am intalnit o voce buna, o voce care s-a potrivit perfect pentru aceasta piesa, dar am avut si norocul de a lucra alaturi de o echipa noua, tanara si fresh. Iar impreuna am reusit sa obtinem ceea ce ne-am dorit.

Ne-ar bucura ca single-ul sa fie apreciat de cat mai multa lume, sa se afle in playlist-urile dj-ilor si sa-i auzim spunand: “

“Burn It” descrie cel mai bine emotiile acestei veri, in care totul ia foc, sentimentele, senzatiile, petrecerile si cheful de distractie!

Muzica si text: Lore, Andrei Popa Grigorie, Alexandru Anghel, Dj Take.

(C) & (P) Roton Music 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *