metalshow

Piersica, cea mai noua aroma Granini Racoarea Fructelor

Incontenstabil, piersica este unul dintre fructele preferate ale fiecareia dintre noi, atat datorita gustului inconfundabil, cat si a continutului mare de vitamina C, fier si magneziu, benefice organismului. Mai mult, piersica se situeaza pe locul trei in topul aromelor preferate de catre consumatorii romani.

Granini iti ofera noul Granini Racoarea Fructelor de Piersici pe care il poti savura in varianta de 0.5 litri sau impreuna cu cei dragi, in ambalajul de 1.5 litri.

Noul produs face parte din gama still drinks si are o concentratie mare de suc de fructe – 15% – cea mai ridicata din acest segment pe piata romaneasca. Sucurile tip still drinks sunt recomandate pe timpul verii, atat pentru racorirea si hidratarea imediata a organismului, cat si pentru placerea gustului de fructe.

Atentia pentru cele mai mici detalii menite sa pastreze atributele fructelor, a condus la optarea pentru imbutelierea aseptica, metoda care nu necesita fierbere si nu presupune folosirea conservantilor, reusind astfel sa ofere siguranta in consum tuturor celor care aleg sucurile de fructe Granini Racoarea Fructelor.

Granini este un produs 100% natural, apreciat de peste 43 de ani, in peste 74 de tari pentru atributele sale: fara coloranti, fara conservanti, fara fructe si legume modificate genetic.

Bucuresti, 09.07.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *