free download 78 travel guides written by experts

Picturi 3D, arta digitala si graffiti in aceasta vara la Bucuresti Mall

Bucuresti Mall continua in aceasta vara seria evenimentelor dedicate artei urbane. Unii dintre cei mai buni grafferi, amatori sau profesionisti, au venit sa realizeze, la invitatia Bucuresti Mall, o serie de panouri graffiti tematice ce vor fi expuse in perioada verii in centrul comercial. Artistii de graffiti au decorat panourile amplasate in spatiul de langa terasa Starbucks. Fiecare dintre panourile decorate a avut o tema de sezon – “Shopping in the City”, “Urban Fashion”, “City Lifestyle” si “Summer in the City”. La evenimentul organizat pentru premierea celor mai talentati dintre ei, alaturi de grafferi, trupa de breakdance One Beat a sustinut un spectacol inedit. In cadrul evenimentului, invitatii si-au incercat maiestria si au desenat pe panourile de graffiti un automobil Chrysler Sebring. Autorul celui mai reusit desen castigat un weekend cu un automobil Chrysler Sebring de la Grupul Autoklass – Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge si Ford.

Reduceri de sezon si multe premii in aceasta vara

Magazinele din Bucuresti Mall au reduceri substantiale, de pana la 70%, iar daca participati la tombola organizata puteti castiga trei masini Fiat 500, o motocicleta Aprilia RS 125, cinci scutere, 27 de excursii. Si, numai in Bucuresti Mall si Plaza Romania, CardAvantaj ofera trei rate suplimentare la cele existente in magazinele partenere. In plus, poti admira picturile 3D, participa la concursurile de arta digitala si gaming si poti castiga o multime de premii. La sfarsitul campaniei, cei mai talentati vizitatori vor fi premiati de catre Panasonic si Bucuresti Mall. Partenerii acestei campanii sunt CardAvantaj, Panasonic, TNT Games, United Motors, agentiile de turism Fox Travel si Neotour, www.bikesmarket.ro, Galeria de Arta Digitala 115, iar parteneri media Plai cu boi si Radio Zu.

Vara aceasta, Bucuresti Mall v-a pregatit o serie de surprize
Picturi 3D, pentru prima oara intr-un centru comercial Artistul Manfred Stader a venit la invitatia Bucuresti Mall si a realizat o serie de astfel de picturi. Pentru ca lucrarile artistului sa poata fi admirate in voie, vizitatorii pot vedea si fotografia desenele artistului cu ajutorul camerelor foto cu trepied amplasate in mall.

Arta digitala Pe toata durata verii, Galeria de Arta Digitala 115 expune o serie de lucrari la parterul Bucuresti Mall. Artisti specializati in grafica digitala realizeaza o parte dintre lucrari chiar langa vizitatori, iar cei ce cunosc aceasta tehnica pot realiza lucrari pe loc. La sfarsitul perioadei de campanie, cei mai talentati vor fi premiati.

Jocuri Wii Sports La etajul 1 al Bucuresti Mall, langa magazinul Irina Schrotter, a fost creata o zona unde vizitatorii se pot relaxa alaturi de prieteni cu celebrele jocuri Wii Sports. Astfel, cei care vin aici pot testa consola de jocuri interactive Nintendo Wii, pe display-ul cu cea mai mare plasma din lume Panasonic si vor primi o serie de premii instant constand in jocuri pe calculator sau vouchere la magazinele din Bucuresti Mall.

Bucuresti, 24.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *