metalshow

Pictas Interactive aduce natura la cel mai mare targ imobiliar din tara

Pictas Interactive a creat imaginea de prezentare pentru renumitul dezvoltator imobiliar Nanette Real Estate Group, prezent la Târgul Imobiliar Naţional (tIMOn) 2008. Cel mai mare eveniment imobiliar din ţară are loc între 18 si 21 septembrie în capitală, la Piaţa Constituţiei.

Vizitatorii târgului, care vor trece pe la standul Nanette Real Estate Group  de la tIMOn, se vor putea bucura de câteva momente „sub cerul liber”. Bazat pe un concept original Pictas Interactive, standul în care Nanette Real Estate Group îşi va prezenta cele mai recente proiecte rezidenţiale recreează un spaţiu de relaxare din mijlocul naturii.

Cei interesaţi vor afla de primul proiect rezidenţial dezvoltat de Nanette Real Estate Group pe piaţa din România, Lake Towers Residences, în cadrul unui stand cu iarbă sintetică, savurând o cafea pe canapele din „mijlocul naturii”. Pe lângă materialele cu scop informativ, pe care vizitatorii standului le vor primi într-o sacoşă… ecologică, acestora li se va oferi şi o jucărie antistres sub forma unei case în miniatură, care să le amintească de valorile promovate de Nanette Real Estate Group prin sloganul Lake Towers Residences: „Spiritul oraşului, prospeţimea naturii”.
 
„Ne-am propus ca imaginea construită de noi pentru Nanette Real Estate Group în cadrul acestui eveniment să se apropie cât mai mult atât de filosofia şi de valorile companiei, cât şi de experienţa reală a vieţii în Lake Towers Residences. Fiecare material de prezentare realizat de noi şi de altfel, întreaga imagine construită, susţin ideea de a aduce sub acelaşi acoperiş avantajele unei vieţi în oraş şi ale liniştii şi prospeţimii naturii”, a declarat Oana Dereli, General Manager, Pictas Interactive.

Bucuresti, 19.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *