free download 78 travel guides written by experts

PIATRAONLINE lansează Arhikit, un set gratuit de mostre cu cele mai diverse tipuri de piatră și texturile aferente, instrument dedicat arhitecților și designerilor de interior

PIATRAONLINE susține proiectele creative ale arhitecților și designerilor de pretutindeni lansând un set de materiale sub conceptul de Arhikit. Instrumentul se oferă gratuit şi constă în aproximativ 40 de tipuri de piatră naturală (de la ardezie flexibilă, marmură, până la onix sau travertin) având drept scop o prezentare mai personalizată şi extrem de utilă atât pentru designer, cât şi pentru client.

”Nu suntem doar un furnizor de piatră naturală, ci și un generator de inspirație care susține proiectele de design și arhitectură prin resurse dedicate creativilor. Astfel, dorim să devenim un partener de nădejde pentru toți cei care activează în acest domeniu și să creștem calitatea amenajărilor și construcțiilor, dar şi să le dăm o mână de ajutor designerilor”, menționează Mariana Constantinescu Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Arhikit

Ce conține mai exact Arhikit-ul?
· Texturi pentru toate materialele PIATRAONLINE pe suport USB
· Mostre pentru majoritatea tipurilor și culorilor de piatră din gamă
· Mostre pentru gama completă de ardezie flexibilă Skin
· Catalogul PIATRAONLINE cu peste 1500 de tipuri de piatră naturală şi portofoliu proiecte.

Arhikit-ul este soluția inovatoare destinată arhitecților și designerilor de pretutindeni ce conține o selecție cu cele mai bune 40 de mostre din showroom-ul PIATRAONLINE.

Livrat gratuit către arhitecți şi designeri de interior, Arhikitul a fost creat special pentru ca aceștia să dispună în timp real de materialele din piatră astfel încât clienții să obțină informații complete cu privire la proiectul ce urmează să fie implementat. Mai mult decât atât, Arhikit-ul vine însoțit de catalogul PIATRAONLINE, un portofoliu cu cele mai creative amenajări interioare și detalii despre materialele folosite în construirea acestora.

Pentru a intra în posesia acestuia tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de livrare disponibil pe https://arhikit.piatraonline.ro/#solicita-arhikit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *