metalshow

Philly’s American Grill se deschide in Plaza Romania

Clienții mall-ului vor putea degusta sandviciuri în tradiţia americană la noul restaurant situat în food court.

Începând cu 4 septembrie, clienţii Plaza România pot savura Cheesesteak-ul, un sandvici cu tradiție în SUA, la Philly’s American Grill, un nou restaurant aflat în food court, la al doilea etaj al mall-ului.

Philly’s American Grill este un restaurant cu servire rapidă, care reinventează sandviciul Cheesesteak și îl adaptează la cerințele actuale, pe baza unor rețete originale. Cheesesteak a fost produs pentru prima dată în anul 1930 în orașul Philadelphia – frații Harry și Pat Olivieri au preparat în timpul unei mese de prânz sandviciul din carne de vită pe grill și ingrediente naturale.

Sandviciurile Philly’s American Grill sunt preparate pe loc, din 100% carne premium de vită, piept de pui și piept de curcan, plus ingrediente naturale, preparate cu grijă într-o baghetă proaspătă.

Salatele Philly’s sunt simple și naturale: salata verde, roșiile, castraveții, morcovii, ardeiul sau ceapa, porumbul sau măslinele, plus carnea preparată la grill sau cașcavalul ori brânza feta, toate sunt combinate cu un sos delicios.

Deschiderea Philly’s American Grill face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

Bucuresti, 04.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *