free download 78 travel guides written by experts

Philips va propune o experienta de vizionare la un alt nivel

Philips lanseaza pe piata din Romania, la sfarsitul acestui an, noi modele de televizoare si  sisteme Home Theatre SoundBar. Alegeti combinatia Ambilight – Ambisound: impreuna creeaza o experienta care va va incanta, absorbi si captiva simturile.
Noul televizor Philips Flat TV cu ecran LCD 42PFL9703D
Pentru a trai o experienta vizuala perfecta incercati noul televizor Philips Flat TV cu ecran LCD 42PFL9703D, cu Ambilight Spectra 3. Beneficiaza de Perfect Pixel HD Engine, care imbina optim profunzimea imaginii cu detaliile naturale, culorile vii si miscarea naturala lina. Tehnologia de iluminare ambientala, Ambilight Spectra 3 adauga o dimensiune magica vizionarii.

Relaxati-va in timp ce vizionati, pe masura ce lumina ambientala care incadreaza televizorul inunda camera, transformand imaginea TV intr-o experienta profunda. Ambilight îmbunătăţeşte calitatea imaginii percepute, creează o experienţă mai intensă, implicându-vă mai mult în ceea ce urmăriţi şi oferind senzaţia de mărire a ecranului. Este ca şi cum ai avea un cinematograf în sufragerie! Din punct de vedere practic, Amblight permite condiţii relaxante de vizionare pentru că reduce efortul ochilor, iar designul plăcut îl încadrează superb în orice tip de ambient.
Noul televizor Philips cu ecran LCD PFL429703D are la baza tehnologia Perfect Colours care permite procesarea avansata a culorii la o gama extinsa de nuante. Noile caracteristici ale intrarii Deep Colour de 12 biti au ca efect reproducerea mai lina a imaginii, cu o profumzime a culorii mult mai mare. Saturatia surselor de culoare este analizata si imbunatatita cu o procesare pe 17 biti, ceea ce genereaza pana la 2250 trilioane de culori, mai vibrante, cu nuante naturale ale pielii si mai multe tonuri de alb.

Perfect Pixel HD Engine îmbunătăţeşte semnalul video de intrare în 3 paşi înainte de a-l afişa pe ecranul Full HD 1080p, unde vă puteţi bucura de imagini de până la 6,2 milioane de pixeli. Pasul 1 constă în eliminarea trepidaţiei mişcării. Trepidaţia apare datorită faptului că filmele sunt difuzate la o frecvenţă mai mică decât cea a majorităţii televizoarelor. Pentru a depăşi acest fenomen, Philips, printr-un soft special, adaugă imagini şi dublează numărul de cadre, creându-se o mişcare lină, iar efectul de “halo” este eliminat. Pasul 2 constă în îmbunătăţirea clarităţii, contrastului şi culorii, prin “Perfect Sharpness”, “Perfect Contrast” şi “Perfect Clean”. In pasul 3, prin tehnologia 100 Hz Clear LCD, Philips îmbunătăţeşte reproducerea mişcării şi generează un răspuns foarte rapid al cristalelor lichide, dublând apoi numărul de cadre cu precizie . Practic, mulţumită puterii de procesare de 500 milioane pixeli (de 2 ori mai mare decât predecesorii săi) rezultă un timp de reacţie de 2 ms şi cel mai rapid ecran LCD din lume, care oferă o claritate superbă mişcării!

Noul Philips Soundbar HT8140
Vizionarea reprezinta doar jumatate din experienta oferita de Philips. Ea este desavarsita de noul Philips Soundbar HT8140, care va invaluie intr-un sunet surround perfect 5.1, dintr-o singura unitate centrala si un subwoofer ce completeaza televizorul Flat TV. Philips HT8140 foloseste tehnologia Ambisound care asigura o experienta deosebita a sunetului surround, fara a necesita clasicul set de boxe dispuse uniform. Ambisound aduce o experienta sonorica  deosebita care armonizeaza perfect cu sufrageria dumneavoastra. Indiferent de forma camerei si indiferent unde sunteti pozitionat, Ambisound va raspandi un sunet natural, care pare cu adevarat sa emane din toate colturile. Tehnologia Ambisound este de asemenea o expresie a simplitatii, o solutie la dezordinea creata de numeroasele boxe si cabluri. Tehnologia avansata de procesare a sunetului digital ofera un sunet surround multi-canal 5.1 combinat cu un amplificator cu sase canale.

Pentru a crea o experienta unica cu efect de invaluire, sunt imbinate efecte a 3 mecanisme: in primul rand, fenomenul psihoacustic pentru a creste efectul de invaluire a sonorului surround; in al doilea rand procesarea spatiului de auditie pentru a crea fascicule de unde sonore si spatii libere intre acestea care sa fie proiectate spre ascultator si catree partile laterale ale camerei; in al treilea rand pozitionarea driver-ului pentru perceptive acustica exacta, pentru a reda frecventele inalte pentru care nu are loc procesarea spatiului de auditie.
Noul Philips Home Theatre SoundBar HTS8140 cu HDMI 1080p ofera imagini clare, sunet digital si imagini video prin acelasi cablu, simplificand necesitatile de conectare. Reesantionarea video asigura o imagine mai clara si mai realista, prin cresterea rezolutiei DVD-urilor clasice la nivel HD. In plus, tehnologiile Ambisound 6.1 Dolby Digital EX Surround si Super Audio CD ofera cel mai fidel sunet disponibil.

Noul televizor Philips LED Backlighting LCD TV 42PFL9803
Sau poti alege noul televizor Philips LED Backlighting LCD TV 42PFL9803, care atestă calitatea excepţională a imaginii Philips, caracteristică pentru care Philips este cunoscut în industria de profil. Televizorul de 42 de inch oferă imagini cu nivele de contrast şi de fineţe a mişcării, fără precedent. Televizorul încorporează tehnologia Philips LED LUX, care utilizează 128 de segmente de LED-uri (adică un total de 1.152 LED-uri). Produsul prezintă şi alte tehnologii Philips de vârf, ultima generaţie de motor de îmbunătăţire a imaginii Perfect Pixel HD Engine şi Ambilight Spectra 2

Noul televizor 42PFL9803 H rezolvă două dintre cele mai importante provocări ale tehnologiei LCD, şi anume nivelul culorii negre şi zgomotul imaginilor în mişcare. Mulţumită soluţiei geniale LED Backlight care oferă posibilitate de control asupra a 128 de zone separate, nivelul culorii negre a televizorului 42PFL9803 poate concura acum cu cel al celor mai bune televizoare cu plasmă. În acelaşi timp, tehnologia Clear LCD 100Hz reproduce imagini cu o claritate de cristal, oferind simultan şi fluiditate mişcării, datorită algoritmului de compensare a mişcării extrem de sofisticat, utilizat de către Philips. Ambilight este o altă caracteristică inteligentă, dezvoltată exclusiv de către Philips, iar calitatea sunetului este peste medie, fără să fie compromis design-ul, deoarece difuzoarele sunt, de fapt, invizibile! De asemenea, acest televizor poate furniza conţinut multimedia datorită conectivităţii sale la standardul DLNA (Alianţa Reţelei Digitale – Digital Living Network Alliance).

Philips Essence – un ecran plat, ca un tablou pe perete
Noul Philips Essence Flat TV 42PES0001D are doar 4 cm adâncime. Se potriveste de minune si arata exact ca o pictura pe perete datorita sistemului inteligent de montare. Perfect Pixel HD Engine si display-ul Full HD duc calitatea imaginii la nivelul de arta. Dispune si de un sistem de boxe detasabil, astfel încât poate fi deconectat în cazul în care sunetul este redat de alt sistem separat de difuzoare.

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *