Philips si Marius Tudosiei au gatit pentru copii in cadrul Saptamanii Altfel

Marius Tudosiei, binecunoscutul realizator al emisiunii “Sanatatea in Bucate” (Digi24), si Philips Multicooker au pregatit copiilor surprize delicioase in cadrul Scolii Altfel.

Ieri, 9 aprilie, Marius Tudosiei si reprezentatii Philips au fost prezenti la Scoala Regele Mihai I din sectorul 6 si au gatit alaturi de copiii din clasa I. Marius Tudosiei a pregatit doua retete pe care le-a preparat pentru toti cei 30 de copii, folosind 6 Multicookere Philips.

Copiii au invatat cat de simplu pot gati retetele preferate, fie vorba de orez cu pui, sau de o placinta savuroasa cu mere. Toate ies excelent de fiecare data, cu doar o apasare de buton!

Ei au fost incantati sa afle ca acum se pot juca mai mult cu parintii lor, deoarece noul Multicooker are multe functii care usureaza gatitul, astfel incat timpul petrecut in bucatarie sa fie mai scurt.

Multicooker Philips este prevazut cu:
– un orificiu de abur frecvent care ajuta la indepartarea reziduurilor, iar oala interioara este lavabila la masina.
– posibilitatea de a preseta cronometrul cu 24 de ore inainte, pentru a te asigura ca felul de mancare preferat este gata la timp.
– functia de pastrare la cald, care ajuta la pastrarea orezului sau alte altor feluri de mancare proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, fara a pierde nutrientii si gustul mancarii. Cand procesul de preparare s-a incheiat, aparatul Multicooker trece automat la modul de pastrare la cald.
-tehnologia cu incalzire 3D, caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci. In plus, mancarea nu se lipeste, vasul de 2mm grosime pastrand caldura uniforma si prevenind arderea mancarii.
– manerul confortabil cu care este prevazut nu se incalzeste, ca sa il poti muta usor, oricand si oriunde.
– posibilitatea de a seta programul manual si, astfel, sa pui in practica trucuri aflate anterior in bucatarie, bazate pe experienta in prepararea mancarurilor pe care o ai! Cu ajutorul butonului de setari manuale, poti stabili temperatura si timpul de preparare, avand astfel posibilitatea sa schimbi retetele dupa bunul plac!

Astazi, 10 aprilie, vor fi in cadrul Liceului Teoretic National, situat in sectorul 1, unde alaturi de copiii din invatamantul primar (de la clasa 0 la clasa a IV-a), vor pregati din nou doua retete delicioase, sub supervizarea lui Marius.

Copiii vor vedea cat de usor pot gati alaturi de parinti cu Multicooker-ul Philips!

Pentru mai multe informatii despre produs, accesați cooker.philips.ro.

Bucuresti, 10.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *