free download 78 travel guides written by experts

Philips: Obsesie pentru sunet la IFA Berlin 2011

La IFA Berlin, cel mai mare târg de electronice şi electrocasnice din Europa, Philips a prezentat noile sisteme audio şi Home Cinema, sisteme care, prin tehnologiile cu care sunt dotate, vă permit să percepeţi fiecare detaliu şi fiecare notă din compoziţia originală. Din obsesia Philips de a reproduce sunetul exact aşa cum a intenţionat artistul, produsele Philips sunt concepute cu grijă şi reglate la final de cele mai ascuţite minţi şi „urechi” ale membrilor Philips Golden Ears, pentru a oferi detalii excelente sunetului, cu un echilibru sonor natural.

Aşa sunt produsele prezentate anul acesta la IFA Berlin:
– Noul Philips Soundbar (CSS5123)
– Noul sistem Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound şi AirPlay® (CSS9216)
– 3 noi sisteme Multiroom wireless din gama Streamium de la Philips
– Noile căşti Philips Fidelio L1

Noul Philips Soundbar (CSS5123)

La expoziţia IFA de anul acesta, Philips a lansat primul Soundbar din lume care transmite filme direct de pe tabletă către televizor. Dacă toate datele dvs. sunt stocate pe tabletă Android, smartphone Android sau PC, le puteţi transmite prin orice dispozitiv cu funcţia DLNA prin SimplyShare şi funcţia integrată Wi-Fi şi urmări pe ecranul mare al televizorului dvs. Mulţumită media player-ului inteligent integrat, vă puteţi conecta şi la un hard drive portabil sau memory stick pentru a vă bucura de fişierele dvs. media. Soundbar-ul este compatibil cu televizoare, playere BD/DVD, console de jocuri şi playere MP3, adică nu va mai trebui să vă mulţumiţi cu un sunet sub nivelul de extraordinar indiferent dacă urmăriţi un film, ascultaţi un album nou, vizionaţi ultimele seriale sau jucaţi un joc.

Creată pentru a se potrivi cu decorul oricărei încăperi moderne, Soundbar-ul este atât de subţire încât îl puteţi pune în faţa televizorului fără a vă obstrucţiona imaginea. Este dotat cu cele mai recente tehnologii Full Sound şi Double Bass, care produc un sunet extraordinar pentru o boxă aşa de discretă. Subwoofer-ul separat şi tehnologia de sunet virtual surround vă oferă un efect incredibil de sunet surround de la un Soundbar extrem de mic. În plus, Music iLink face trecerea dintre muzică şi filme cât se poate de uşoară şi convenabilă.

Noul sistem Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound şi AirPlay® (CSS9216)

Îmbogăţindu-şi gama de succes de sisteme home cinema, la salonul IFA din acest an, Philips a lansat noul sistem Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound şi AirPlay® (CSS9216), perfect pentru oricine doreşte o modalitate simplă de a avea un sunet surround puternic, pentru televizor sau player. Astfel, savuraţi filmele şi muzica preferată cu un sunet fantastic. Fiecare difuzor este prevăzut cu trei drivere premium: un driver orientat în partea din faţă şi două drivere orientate în lateral, pentru dispersarea unui sunet ce vă va învălui din toate părţile, pentru ca dumneavoastră să simţiţi cu adevărat că participaţi la acţiunea filmului. Aspectul difuzoarelor iconice Philips 360Sound este remarcabil. Acestea sunt compacte, cu un design sofisticat şi finisaje din aluminiu de calitate superioară, permiţându-vă să vă bucuraţi de o experienţă cinematografică fără difuzoare voluminoase care să vă aglomereze casa. Difuzoarele se conectează la televizor printr-un singur cablu, putând fi conectate la dispozitive audio video suplimentare, pentru a savura sunetul 360Sound. Cu adevărat simplu, redaţi perfect muzica printr-o reţea la domiciliu Wi-Fi de pe iTunes® de pe Mac şi PC, iPhone®, iPad™ şi iPod touch®.

3 noi sisteme Multiroom wireless din gama Streamium de la Philips

Experţii de la Philips s-au asigurat că toate sistemele oferă o experienţă sonoră autentică prin tehnologia inovatoare, creând o reproducere perfectă a melodiei originale. Cu Playerele Muzicale în Reţea Philips, aveţi acces la colecţia dvs. personală de muzică redată de pe PC sau MAC, sau preluată de la miile de posturi radio de pe Internet sau servicii muzicale online. Veţi putea să vă bucuraţi de un sunet de o calitate excepţională în orice loc din casa dvs. fără efortul sau dezordinea provocate de cabluri. Pe lângă emiterea unui sunet de calitate excepţională, sistemele oferă accesul către melodii prin intermediul Wi-Fi.

Utilizatorii de smartphone-uri şi tablete pot chiar să-şi transforme dispozitivele mobile într-o telecomandă inovatoare. Controlaţi Playerul Muzical în Reţea Philips din orice punct al casei dvs. prin simpla descărcare a aplicaţiei gratuite MyRemote, disponibilă atât în Apple™ App store, cât şi în Android™ Market Place. Dacă aveţi mai multe dispozitive Philips Multiroom, aplicaţia uşor de folosit vă permite să treceţi de la unul la altul şi să le controlaţi independent.

Modelul de vârf al gamei (Streamium NP3900) creează un sunet stereo amplu mulţumită tehnologiei Philips LivingSound, astfel încât să auziţi şi cele mai complexe detalii şi să vă pierdeţi în muzică.

Elegant şi minimalist, fără butoane sau discuri selectoare demodate, modelul de gamă medie (Streamium NP3500) este însoţitorul perfect pentru sistemul dvs. muzical existent sau amplificatorul Hi-Fi. Folosind tehnologia inovatoare FullSound™ de la Philips pentru a reda detaliile sonore ale muzicii comprimate, acestea o îmbogăţesc şi îmbunătăţesc, astfel încât să experimentaţi muzica aşa cum a dorit artistul să sune.

Dacă doriţi un player radio compact, cu acces la Internet, perfect pentru bucătărie sau dormitor, atunci cel mai mic dispozitiv din gamă (the Streamium NP3300) a fost creat pentru dvs. Redând muzică direct de pe Internet, acesta vă oferă acces instantaneu la posturile de radion preferate de pe Internet, graţie tastelor presetate, şi poate reda muzică atât de la serviciile muzicale online, cât şi din calculatorul dvs.

Noile căşti Philips Fidelio L1

Obsesia companiei Philips de a reproduce sunetul exact aşa cum a intenţionat artistul a fost dusă la un nou nivel, prin pătrunderea în categoria căştilor de ultimă generaţie. Noile căşti excepţional Philips Fidelio L1 vă permit să percepeţi fiecare detaliu şi fiecare notă din compoziţia originală, în timp ce designul şi confortul sunt de excepţie. Fabricate cu grijă şi atenţie şi beneficiind de un design şi finisaje de excepţie, căştile au fost concepute pentru a fi confortabile şi au fost reglate de cele mai ascuţite minţi şi urechi ale membrilor Philips Golden Ears pentru a oferi detalii excelente ale sunetului, cu un echilibru sonor natural. Căştile au comandă şi microfon pentru iPhone încorporate, cablu audio de 3,5mm, mufă audio de 6,3mm pentru conectarea la dispozitivele Hi-Fi.

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *