free download 78 travel guides written by experts

PHILIPS lanseaza noul aparat de gatit cu aburi HD9160 din Colectia Aluminium

Philips completeaza colectia Aluminium lansand pe piata romaneasca noul aparat de gatit cu aburi HD9160. Colectia Philips Aluminium completeaza designul de top al bucatariei tale. Imbina frumusetea finisajelor de aluminiu, eficienta si usurinta in utilizare a tehnologiei avansate si satisfactia rezultatelor perfecte, oferind calitate fara compromisuri.

Prin integrarea in spatiile din living, bucataria incepe sa capete un rol din ce in ce mai important in casa, fiind locul mai multor activitati sociale. De aceea, modul in care arata bucataria devine esential. Dand stil obiectelor, aluminiul a fost integrat de designerii din toata lumea in obiectele de decoratiuni interioare. Philips intelege nevoia oamenilor de a isi utila bucatariile cu aparate electrocasnice cu un design deosebit. Aluminiul anodizat este rezistent in timp, ingienic si puternic, rezistand zgarieturilor si urmelor de degete. Frumusetea, insa, nu este suficienta. Astazi, timpul este pretios pentru oameni, asa ca isi doresc ca electrocasnicele pe care le folosesc sa fie usor de folosit, performante si de calitate.

Colectia Philips Aluminium este compusa din 7 aparate cu linii delicate, un design deosebit si calitate de top.

Cel mai nou dintre ele, aparatul de gatit cu aburi Philips HD9160, iti dezvaluie o lume a aromelor si un mod confortabil de a prepara o hrana sanatoasa, intr-un timp foarte scurt. Functia unica a intensificatorului de arome desavarseste alimentele preparate la aburi dandu-le gustul delicios al plantelor aromatice ai al condimentelor. Aparatul are o gama larga de intervale de timp presetate care opresc automat aburul odata ce perioada setata a fost atinsa. Indicatorul de reumplere anunta cand nivelul apei a scazut, iar orificiul extern de alimentare cu apa face manevrarea aparatului extrem de usoara. Datorita componentelor lavabile in masina de spalat vase, cosurilor etajate si sistemului de stocare al cablului, suprafata bucatariei va fi curata si neaglomerata.

Robotul de bucatarie Philips HR7775 iti ofera excelenta fara efort. Are tub extralarg de alimentare si accesoriu de stoarcere cu cea mai mare viteza de procesare a fructelor si a legumelor, pentru a obtine maximum de suc. HR7775 incorporeza unele din cele mai avansate tehnologii, multifunctionalitatea sa este asigurata de 10 accesorii care indeplinesc cu usurinta peste 30 de functii.

Storcatorul Philips HR1865 are o putere de 700W si cel mai larg tub de alimentare pentru stoarcerea fara efort a fructelor si legumelor, fara taierea lor in prealabil. Are functie antipicurare si filtru unic cu micro-sita, pentru a obtine maximum de suc

Philips HR1378 este cel mai puternic mixer de mana fara fir din lume. Tehnologie fara fir cu forta unui spargator de gheata.

Aparat de prajit paine Philips HD2628 cu control digital pentru a obtine cea mai delicioasa si crocanta paine prajita.

Fierbator Philips HD4690 este foarte rapid si sigur. Are o putere de 2400 W, sistem anticalcar triplu, suport antiderapant, oprire automata si protectie la supraincalzire. Sistemul avansat de filtrare evita deplasarea fulgilor de calcar in bautura ta si mentine fierbatorul curat.

Blenderul Philips HR2094 are un motor puternic de 750 W, care poate prepara aproape orice, de la fructe si zarzavaturi pana la gheata.

Preturi:
Noul aparat de gatit cu aburi Philips HD9160 – 529 lei
Robotul de bucatarie Philips HR7775 – 870 lei
Storcatorul Philips HR1865 – 600.30 lei
Mixerul de mana fara fir Philips HR1378 – 517.65 lei
Aparat de prajit paine Philips HD2628 – 195.76 lei
Fierbator Philips HD4690 – 413.25 lei
Blenderul Philips HR2094 – 435 lei

Bucuresti, 19.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *