free download 78 travel guides written by experts

Philips Fidelio B5 a castigat premiul EISA la categoria European Home Theater Solution 2015-2016

Surround la cerere!

Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 a fost desemnat câștigător la categoria ”European Home Theater Solution 2015-2016” de către EISA (European Imaging and Sound Association). Fidelio B5, cel mai avansat și versatil SoundBar de la Philips, este soluția perfectă pentru cei care își doresc un sistem elegant și o experiență de cinema autentică în propria casă.

Cu un aspect minimalist și unic, acesta permite detașarea celor două speakere laterale, care se transformă în boxe wireless independente, totul pentru o experiență surround completă.

Juriul EISA a declarat: ”Sistemul surround wireless Philips Fidelio B5 este varianta premium a predecesorului său HTL9100, cu boxe detașabile cu autonomie proprie, care se transformă cu ușurință, oricând doriți, dintr-un sistem stereo într-unul multicanal. Reproiectate pentru portabilitate și cu o conexiune Bluetooth pentru flexibilitate la redarea muzicii, boxele laterale au acumulator intern cu autonomie de 10 ore care se încarcă atunci când sunt conectate la unitatea principală. Fidelio B5, cu boxele poziționate în funcție de preferințe si cu subwoofer-ul wireless, se comportă admirabil în toate situațiile, adăugând claritate și adâncime muzicii, transmisiunilor TV și filmelor. Designul curbat și gama largă de conexiuni îl fac ușor de integrat în orice amenajare interioară.”

De la sunet stereo la surround în câteva secunde

Folosit în configurația standard, Fidelio B5 oferă un sunet excelent atât la vizionarea unor emisiuni TV, cât și atunci când vă uitați la filme. Iar atunci când doriți o experiență completă de cinema cu sunet surround, detașați boxele laterale și plasati-le în spatele vostru. Datorită algoritmului de calibrare avansat, nu trebuie să vă faceți griji pentru poziționarea boxelor detașabile. După ce le-ați plasat în locul dorit, executați algoritmul de calibrare al sistemului pentru a vă asigura că beneficiați de un sunet surround perfect echilibrat.

Soundbar-ul este dotat cu speakere performante de 3 inchi și tweetere premium, în stare să redea un sunet echilibrat și dinamic, iar experiența surround captivantă este completată de tehnologiile Dolby Digital și Dolby Pro Logic II. Fiind dotat cu tehnologie de transmisie wireless proprietară, nu există riscul de interferare între boxele detașabile și alte echipamente de rețea, indiferent de locul în care au fost plasate în cameră. Pe lângă sunetul excepțional, Philips Fidelio B5 are, de asemenea, un design aparte, minimalist, cu finisaje din aluminiu. Chiar și pânza care acoperă difuzoarele este tratată cu un strat special care asigură rezistența la praf și la orice scurgeri accidentale de lichide, fără să afecteze, bineînțeles, trecerea undelor sonore.

Boxe care pot fi folosite oricum vreți

Unitatea principală și cele două boxe detașabile pot fi folosite ca boxe Bluetooth independente. Le puteți plasa oriunde în casă sau în afara acesteia. Vă asigură până la 5 ore de audiții muzicale și până la 10 ore de vizionare de film cu o singură încărcare completă, astfel încât vă puteți relaxa fără griji. Unitatea principală este dotată cu Bluetooth aptX® și AAC care oferă o înaltă fidelitate streaming-ului wireless și NFC pentru conectare rapidă cu dispozitive portabile.

Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 este disponibil în Europa, inclusiv în România, la prețul 3699 lei.

Bucuresti, 17.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *