metalshow

PHD – in plina expansiune

PHD, primul mare jucator de pe piata internationala de livrari la domiciliu, accelereaza ritmul de extindere pe piata locala si inaugureaza cea de-a saptea unitate din Capitala – PHD Pipera, in mai putin de 3 ani de la sosirea brandului in tara.

Cu o suprafata de 95 metri patrati si o investitie totala de peste 180.000 de euro, acesta noua unitate aflata pe bulevardul Dimitrie Pompei, la parterul Pipera Business Tower, genereaza 25 de noi locuri de munca, deservind astfel intreaga zona de Nord a Bucurestiului.

Reactiile puternic pozitive venite pana acum din partea clientilor au determinat accelerarea ritmului de dezvoltare si deschiderea de noi unitati. Studiile interne ale companiei arata ca nivelul de satisfactie in randul clientilor vizavi de produse si modul de servire se ridica la peste 97%.

Succesul PHD in Romania se bazeaza in primul rand pe calitatea exceptionala a produselor garantata de reputatia internationala a brandului, urmarirea indeaproape a respectarii standardelor, dar si pe sistemul unic de “pizza livrata fierbinte” realizat cu ajutorul gentilor speciale in care sunt transportate produsele.

Un alt mare atu al brandului il reprezinta si timpul scurt de livrare al comenzilor, transportul fiind realizat cu scutere.

PHD este divizia de livrari la domiciliu a celui mai mare lant de restautante casual din lume – Pizza Hut – si este prezent in Romania din decembrie 2007.

Bucuresti, 09.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *