free download 78 travel guides written by experts

PHD a inaugurat cea de-a opta unitate in Bucuresti

Rețeaua de livrări la domiciliu PHD a deschis luni, 3 octombrie, porțile unei noi locații în București, situată pe Calea 13 Septembrie nr. 189.

PHD 13 Septembrie va deservi bucureștenii din zonele: Calea 13 Septembrie, Centrul Civic, Bulevardul Unirii ( între Piața Unirii și Palatul Parlamentului), Splaiul Independenței (de la Piața Unirii până la Podul Cotroceni), zona Parcul Libertății, Drumul Sării, Centrul Vechi, Eroilor, Cotroceni, Rahova și Ghencea.

„Noua locație PHD are o suprafață de 110 mp, a creat 20 de noi locuri de muncă iar pentru deschiderea ei a fost alocată suma de 150.000 de euro. Până la sfarșitul anului ne propunem să mai deschidem alte două locații. Toate în București pentru că, pe termen scurt, obiectivul nostru este de a acoperi cât mai bine – și cu livrări prompte și în termenul promis – zona Capitalei. Dacă semnele redresării economice vor continua să apară, avem în vedere să ne extindem, cât mai curând, și în alte orașe din țară” – a declarat Carmen Lupuleț, directoare de Marketing a PHD România.

Aceasta este cea de-a opta unitate PHD din București, alăturându-se celor 7 deja existente, PHD Vitan, PHD Obor, PHD Mihalache, PHD Auchan Titan, PHD Sun Plaza , PHD Cora Lujerului și PHD Pipera.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *