free download 78 travel guides written by experts

Petrom si Ogilvy invita elevii la “Scoala lui Andrei”

Peste 4.000 de elevi inscrisi. 300 de profesori coordonatori. 450 de proiecte. Acestea sunt rezultatele obtinute in primele 3 saptamani de la lansarea celui mai amplu concurs national pe teme eco-civice propus de Petrom elevilor din clasele I-VIII din toate cele 11.500 de scoli generale din Romania. Ei se pot implica intr-o competitie de proiecte, pentru o Romanie mai buna si mai curata. Echipele care se inscriu in competitia care se incheie pe 1 iunie 2009 pot reuni intre 15 si 35 de membri, cu varste intre 6- 14 ani, iar fiecare echipa trebuie coordonata de un cadru didactic.

Competitia reprezinta prima etapa a programului de responsabilitate sociala “Tara lui Andrei punct ro” – cel mai recent program realizat de grupul Ogilvy Romania si Petrom – si este adresata elevilor si profesorilor acestora, dornici sa protejeze mediul si comunitatea in care traiesc.

Programul realizat de Ogilvy este unul complex, ce cuprinde numeroase componente ce vor fi lansate pe parcursul acestui an precum: o sectiune de informare, educare si comunicare interactiva dedicata publicului larg si un amplu program pentru angajatii Petrom.

“Vorbim aici despre un proiect extrem de complex, cu o abordare inovativa, dedicat oamenilor carora le pasa de mediul inconjurator si care vor sa invete cum fiecare gest conteaza si poate determina o schimbare in viitor. Aici ideile oamenilor isi gasesc sustinere si proiectele devin reale.”– a declarat Loredana Caradimu, Business Unit Director OgilvyOne.

Dupa doar trei saptamani de la lansare, concursul national eco-civic “Scoala lui Andrei” are rezultate cu adevarat remarcabile – peste 46,000 de vizitatori unici inregistrati si un peak impresionant de 91,500 vizite intr-o singura zi – cu 450 de proiecte realizate de peste 4.000 de elevi, coordonati de 300 de profesori.

Programul face parte din campania „Resurse pentru viitor”, lansata de Petrom in 2007 pentru a schimba mentalitatea actuală privind problema resurselor epuizabile şi neregenerabile.

Echipa Petrom care a luat parte la dezvoltarea programului este formata din: Mona Nicolici, CSR Manager Petrom, Dana Banuta – Head of CSR Office Petrom, Raluca Stefan – CSR Specialist Petrom, Ana Bulgar – Online Manager Petrom, Maria Besnea – PR Executive CSR Office si Alina Tudor – Consultant Excellero.

Din partea Ogilvy Group Romania: Loredana Caradimu – Business Unit Director, Ela Cretu – Account Manager, Despina Stoica – Junior Account Executive, Claudia Dobrea – Account Executive, Oana Stanoevici – Account Manager, Oana Radu – Account Director, Livia Fericean – Senior Account Executive, Dani Macarie – Creative Director OgilvyOne Worldwide / Ogilvy Action, Vasile Alboiu – Digital Creative Director, Patricia Suliman – Art Director, Tudor Pop – Copywriter, Cosmin Bizon – Art, Maria Manoiu – Copywriter, Andrei Galeata – Art Director, Corina Bompa – Copywriter, Catalin Popescu – Senior Art Director.

Bucuresti, 12.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *