free download 78 travel guides written by experts

Petrecerea timpului liber în natură, la grătar – tema lunii mai la HORNBACH

Odată cu venirea sezonului cald, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, pune la dispoziția clienților săi, pe tot parcursul lunii mai, o gamă completă de articole necesare celor care doresc să-și petreacă într-o manieră cât mai plăcută timpul liber în natură. De la o gamă variată de seturi de grătare compacte, accesorii și piese de mobilier, în magazinele HORNBACH se găsesc toate cele necesare pentru un picnic reușit.

„Sezonul cald se instalează treptat, ceea ce înseamnă că tot mai mulți români vor alege să-și petreacă timpul liber în natură, la iarbă verde. Astfel, HORNBACH vine în întâmpinarea dorințelor clienților și le pune la dispoziție, în toată rețeaua de magazine, o varietate de articole necesare pentru a-și desfășura activitățile de camping într-un mod sigur și plăcut“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al HORNBACH România.

Unul dintre elementele principale în această activitate este grătarul, iar în funcție de necesități și preferințe acestea pot fi tradiționalele grătare de inox cu piciorușe sau grătarele de unică folosință, pe care clienții le pot găsi în magazinele HORNBACH într-o varietate de modele. Recomandarea specialiștilor HORNBACH este ca la alegerea grătarului să se ia în considerare două aspecte: produsul să fie compact și în același timp ușor de montat și demontat.

Camping, tema lunii mai la HORNBACH

De asemenea, ustensilele pentru grătar trebuie alese cât mai atent, selectându-le doar pe cele cu adevărat indispensabile. Pentru a evita ocuparea spațiului cu articole mai puțin folositoare, bagajul pentru o excursie la iarbă verde ar trebui să conțină cărbunii, cuburile de aprindere, tava de aluminiu, setul de ustensile, precum și peria de curățare a grătarului.

Totodată, sortimentul HORNBACH prezintă o gamă largă de articole necesare pentru o ieșire la iarbă verde, respectiv piese de mobilier adecvate, ușor de transportat și de montat. Printre acestea se numără scaune de camping, seturi pliabile cu masă și scaune, umbrele de soare, lăzi frigorifice, canistre cu apă și robinet de scurgere etc., într-o varietate de culori și modele. Pentru o experiență completă, pe lângă acestea, bagajul pentru camping ar trebui să conțină și accesorii precum felinar, aragaz portabil cu butelie, ladă frigorifică alături de bateriile necesare și chiar o canistră de apă cu robinet.

Însă ca orice activitate în natură și aceasta presupune interacțiunea cu diverse insecte, motiv pentru care HORNBACH le oferă clienților și cele mai noi soluții împotriva dăunătorilor, cum ar fi spray-urile, spumele sau loțiunile antițânțari, cu aplicabilitate atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Pentru recomandări avizate legate de petrecerea timpului liber la camping, în magazinele HORNBACH, în zona special amenajată pentru proiect, consultanții vor oferi informații avizate celor interesați, pe tot parcursul lunii mai. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.hornbach.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *