Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Peter Lindbergh pentru Ermanno Scervino

– Campania publicitară Toamnă/Iarnă 2017/2018 –

Noua campanie publicitară Ermanno Scervino Toamnă/Iarnă 2017/2018 reprezintă o întâlnire a excelenţelor. Designerul florentin a ales-o pe Mariacarla Boscono, model italian de top, ca protagonistă a fotografiilor semnate de renumitul fotograf de modă Peter Lindbergh.

Mariacarla și modelul Victor Norlander sunt surprinşi în timp ce se plimbă de-a lungul Senei. Cerul înnorat și podurile pariziene creează un tablou alb-negru în care noua colecție a designerului devine punctul central al scenariului.

Ermanno Scervino Campania publicitara Toamna Iarna 2017 2018
„Femeia pe care mi-am imaginat-o pentru această colecție este puternică și independentă. Ea alege să poarte articole de îmbrăcăminte de inspiraţie masculină alături de rochii ultra-ușoare și pantofi fără toc, creând o nouă expresie a feminității. Mariacarla este perfectă pentru a întruchipa acest tip de femeie, iar datorită personalității sale este capabilă să interpreteze toate creațiile mele într-un mod original și autentic. Pentru a surprinde fotografiile colecţiei l-am dorit cu tărie pe Peter Lindbergh, cu care lucrez de mai multe sezoane. Colaborarea noastră aproape că nu mai are nevoie de cuvinte”, a declarat Ermanno Scervino.

Campania publicitară pentru Colecţia Toamnă/Iarnă 2017/2018 Ermanno Scervino se va difuza la nivel mondial începand din iunie 2017, iar colecţiile Ermanno Scervino vor fi disponibile în magazinul din incinta J.W. Marriott Hotel din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *