free download 78 travel guides written by experts

Peter Collett revine in Romania

Autorul Cartii gesturilor si Cartii gesturilor europene, Peter Collett, revine in Romania dupa cinci ani. Expert in psihologie sociala si profesor la Universitatea Oxford, Collett va sustine la Bucuresti conferinta “Limbajul nonverbal si cele mai bune practici aplicabile in business”, organizata de Twelve Corporate, cu sustinerea Editurii Trei.

Evenimentul va avea loc in data de 11 noiembrie 2011 la Hotel Ramada Bucharest North.

Succesul in business este asimilat succesului in comunicare. Dezvoltarea abilitatilor sunt rezultatul experientei si al constientientizarii propriului stil de comunicare. Identificarea propriului stil de comunicare este punctul de ameliorare a relatiilor profesionale cat si personale.

In urma participarii la conferinta “Limbajul nonverbal si cele mai bune practici aplicabile in business”, participantii vor putea sa: constientizeze limbajul nonverbal; identifice semnalele nonverbale emise de interlocutorii lor; creeze un impact psihologic persoanelor cu care interactioneaza; identifice cum sa devina un lider prin intermediul limbajului nonverbal; aplice abilitatile de comunicare in management, intalniri si prezentari; promoveze obiceiuri sanatoase de comunicare in cadrul organizatiilor in care lucreaza si in cadrul mediilor in care interactioneaza; descopere aria limbajului international de business; descopere conventiile si practicile limbajului nonverbal din alte tari; invete sa maximizeze propriul impact in business-ul global.

Moderatorul evenimentului este Drd. Mihaela Liliana Stroe, sociolog, trainer international, speaker motivational si expert in comunicare nonverbala.

In Romania, Peter Collett este cunoscut, in special, drept autor al titlurilor Cartea gesturilor si Cartea gesturilor europene, ambele publicate de Editura Trei, in colectia Psihologie practica.

CARTEA GESTURILOR

Autor: Peter Collett
Traducere de Alexandra Bors
Colectia: Psihologie Practica
Nr. de pagini: 328
Editura Trei

Cartea gesturilor este un ghid revelator, care ne introduce in fascinantul concept al Gesturilor, dezvaluindu-ne felul in care acestea functioneaza, de unde provin, cum sa le identificam si cum sa le interpretam. In timp ce te invata cum sa citesti si sa interpretezi motivele si actiunile altor oameni, acest instrument extrem de valoros te ajuta in egala masura sa te concentrezi asupra mesajelor pe care le trimiti neintentionat si a efectelor pe care acestea le pot avea asupra celorlalti.

Cuprinzatoare si accesibila, oferind o lectura placuta, Cartea Gesturilor propune un vocabular nou si unitar pentru a intelege comunicarea umana si influenta sociala. Cartea Gesturilor este o oportunitate unica de a descifra intentiile reale ale altor persoane sau mesajele transmise de propriul nostru corp!

Un gest este o actiune care-ti spune multe despre ceea ce gandeste cineva – chiar daca persoana insasi nu este constienta de acest lucru. Gesturile sunt extrem de edificatoare…

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *