free download 78 travel guides written by experts

Peste o suta de vedete urca pe scena festivalului Callatis 2007

Antena 1 reuneste, in iulie, cele mai cunoscute vedete din tara si strainatate

Festivalul Callatis incepe, in acest an, mai devreme decat de obicei (pe 9 iulie), dar este mai incarcat de evenimente ca niciodata. ANTENA 1 este, alaturi de Aldaco Film, coproducatorul acestui show, considerat cel mai important al verii, multumita numarului mare de spectatori si telespectatori, atat din tara, cat si din strainatate, de care s-a bucurat in fiecare an. Dupa cum publicul stie, Festivalul Callatis aduce pe micile ecrane romani talentati din intreaga lume. Spectacolul este prezentat de vedeta ANTENEI 1, Dan Negru, si de vedeta ANTENEI 3, Adelina Elisei, cunoscuta telespectatorilor de la stirile sportive. In fiecare seara, de luni, noua iulie, pana duminica, 15, toti romanii din lume au intalnire la ANTENA 1, atat la spectacolul propriu zis, cat si la emisiunea “Sentinta de la miezul noptii”, programata la 23,45, prezentata de Dan Capatos si Cristina Cioran, unde sunt aprig comentate toate aparitiile de pe scena Festivalului.
Ce aduce nou Callatis 2007?

O multime de evenimente noi, spune regizorul Cornel Diaconu, organizatorul Festivalului. “Am organizat mai devreme acest spectacol, iar scopul este cat se poate de pragmatic, respectiv incercam sa prelungim varful de sezon turistic. Daca pana acum, exista o  adevarata avalansa de turisti pe Litoral in perioada 15 iulie – 15 august, noi incercam sa-i aducem la Marea Neagra cu o saptamana mai devreme », explica el. Apoi, in premiera absoluta, anul acesta va fi organizat primul salon al artistilor romani de pretutindeni, vor exista 22 de expozitii la care participa nume “grele”, indiferent ca este vorba de pictura, sculptura, fotografie sau filme. Tot pentru prima oara, in fiecare seara va fi organizat concursul Miss Diaspora, la care telespectatorii au posibilitatea sa voteze prin SMS sau internet. “Si, nu in ultimul rand, pe toata durata festivalului va exista conexiune cu cinci tari europene, eveniment pe care l-am denumit Callatis Eurotur”, mai spune regizorul Diaconu.

La fel de cert este ca, in acest an, pe scena Festivalului Callatis, vor urca peste 100 de nume cu rezonanta din tara si strainatate.

Bucuresti, 27.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *