free download 78 travel guides written by experts

Peste 900.000 de telespectatori au urmarit aseara momentul eliminarii la Next Top Model

Cristina a părăsit resemnată competiţia

În prag de eliminare, protagonistele show-ului profită de orice moment pentru a impresiona juriul. Fetele au pregătit o inedită intrare în scenă, în stilul army, caracteristic Arsenal Park. Cu toate acestea, una dintre ele trebuie să părăsească show-ul şi aceea este Cristina. Peste 900.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară momentul eliminării la Next Top Model by Cătălin Botezatu. Cristina a părăsit resemnată competiţia.

A sosit aşadar clipa cea mare. În prag de eliminare, protagonistele Next Top Model se înfăţişează în faţa juriului cu o surpriză: un salut în stil militar, cu o coregrafie şi nişte versuri pe măsură. Cătălin este de-a dreptul impresionat de prestaţia fetelor: “Ce să zic, m-aţi impresionat. Chiar nu mă aşteptam la asta. Eu v-am promis şi vă promit în continuare că la Next Top Model veţi avea parte de cele mai frumoase locaţii, de cele mai mari provocări, dar la final să scoatem acel top model, acea câştigătoare care va intra în posesia premiului cel mare, de 70.000 de euro.

Sub privirile comandantului suprem de la Arsenal Park şi ale fotografului Oltin Dogaru, juriul Next Top Model hotărăşte soarta concurentelor: pe cine premiază şi, mai ales, pe cine lasă la vatră. “Fetelor, momentul decisiv a sosit. Îmi pare rău pentru cele de care mă voi despărţi astăzi, sunt sigur că veţi continua cu agenţia lui Liviu Ionescu sau să lucraţi cu Oltin.

O singură fotografie a fost criticată intens şi drept urmare Cristina este cea care părăseşte resemnată competiţia. Fostele colege o îmbrăţişează cu drag, lăsând la o parte orice urmă de rivalitate. “Eram aproape sigură că eu voi fi cea eliminată, mai ales că toate celelalte poze au fost lăudate. Ba mai mult, mie mi-au spus şi de kilogramele în plus.”

Peste 900.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară momentul jurizării shootingului incendiar realizat de protagonistele show-ului Next Top Model by Cătălin Botezatu la Arsenal Park. Astfel, la 21:37 Antena 1 a înregistrat o cotă de piaţă de 18,3% share şi un rating de 7,8%, mult peste dublul programului difuzat de Pro Tv, care a înregistrat o cotă de piată 7,5 % share şi un rating de 3,2%.

Pe mai departe, 12 concurente continuă bătălia pentru cucerirea titulaturii de Next Top Model al României. Cum se vor descurca protagonistele cu tensiunea show-ului şi cu momentele inedite la care vor fi supuse, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, într-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 6 octombrie 2011


Bucuresti, 07.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *