free download 78 travel guides written by experts

Peste 800.000 de telespectatori au urmarit aseara momentul eliminarii la Next Top Model

Producţia Antenei 1 s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor românilor

Next Top Model şi-a adjudecat aseară poziţia de lider în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban. Peste 800.000 de telespectatori au urmărit jurizarea Next Top Model, care a avut loc tocmai în Islanda. Un invitat special al lui Cătălin a analizat prestaţia foto la shootingul inedit printre gheţari: preşedinta Iceland Fashion Week. Cu ochii în lacrimi, Denisa şi-a luat rămas bun de la colegele ei.

Productia Antenei 1 s-a clasat şi în această săptămână pe prima poziţie în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban. Finalul celui de-al cincilea episod Next Top Model le-a găsit pe protagonistele show-ului în una dintre locaţiile de suflet ale lui Cătălin Botezatu, minunatul tărâm al Islandei. Pe o veritabilă corabie a vikingilor de altă dată, perfect conservată într-un muzeu de la marginea oceanului, concurentele Next Top Model păşesc cu emoţie şi nerăbdare.

După participarea la cel mai important eveniment din Islanda si shootingul inedit printre gheţari, la temperaturi de – 5 grade Celsius, concurentele Next Top Model aşteaptă cu sufletul la gură decizia juriului. Cătălin le critică aspru pe concurente, fără urmă de menajament.

Iuliana, Flori, Iulia, Denisa, Simona şi Gina au intrat în atenţia designerului. “Fetelor, îmi este foarte greu să mă despart de voi, păcat de frumuseţea voastră şi de ceea ce aţi putea face voi în viitor. Unele dintre voi aţi luat proporţii, altele nu aveţi atitudine, nu ştiţi să mergeţi pe podium. Ce s-a întâmplat oare cu Iuliana, care a luat de două ori premiul pentru cea mai bună fotografie? Dezastru! Ce s-a întâmplat cu Denisa care s-a îngrăşat groaznic? Dar tu Gina, care nu reuşeşti deloc să mergi pe podium? M-aţi dezamăgit!”

Denisa părăseşte cu ochii în lacrimi competitia. “Pentru mine Next Top Model a fost o experienţă unică. Sunt atâtea drumuri în viaţă, nu se termină totul aici, deşi mi-aş fi dorit mult să merg mai departe. Asta e, Cătălin nu are nicio vină că nu am fost eu bună! Plec şi cu zâmbetul pe buze, şi cu ochii înlăcrimaţi.

Peste 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară momentul eliminării din cadrul show-ului Next Top Model by Cătălin Botezatu. Producţia Antenei 1 a inregistrat astfel o cotă de piaţă de 15,9% share şi un rating de 7,2 %, mai mult decât dublu faţă de postul concurent, Pro TV, care a înregistrat o cotă de piata de 6% share si un rating de 2,7%.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 urban si all urban
Perioada 13 octombrie 2011


Bucuresti, 14.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *