free download 78 travel guides written by experts

Peste 70% din firmele de productie conteaza pe suportul IT specializat

Diminuarea cheltuielilor şi eficientizarea producţiei sunt principalele motive pentru care firmele au nevoie de soluţii IT.

Un studiu realizat de SIVECO Romania printre 330 de companii din ţară, care au activităţi în sfera producţiei, arată că acestea caută soluţii pentru diminuarea cheltuielilor şi se bazează pe beneficiile aduse de implementarea soluţiilor IT.

Cele mai importante criterii luate în calcul pentru achiziţionarea unei soluţii informatizate este ca aceasta să poată fi customizată, pentru a îndeplini cerinţe cât mai utile companiei, criteriu care devine mai important decât preţul.

Majoritatea firmelor sunt interesate de accesarea fondurilor structurale şi doresc să afle informaţii despre acestea.

Companiile productive – fie că e vorba de firme cu producţie pe comandă, firme cu producţie continuă sau care fabrică produse de serie mică – consideră că instrumentele de control al costurilor procesului de producţie sunt absolut necesare, cu atât mai mult cu cât criza adânceşte nevoia de economisire şi de eficientizare a cheltuielilor.

"Componenta de Management al Producţiei, care face parte din pachetul integrat SIVECO Applications 2011, permite dezvoltarea unei planificări detaliate a producţiei (echipamente, resurse umane) în conformitate cu achiziţia planificată a materialelor, pentru obţinerea produselor finale la termenul solicitat. Avantajele sunt importante: reducerea costurilor, monitorizarea performanţelor, controlul proceselor de producţie, creşterea securităţii informaţiilor", a declarat Cristina Chirvasie, Manufacturing Solution Sales Manager în cadrul SIVECO Romania.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *