Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Peste 70 de tricouri purtate de legende ale fotbalului românesc, expuse la Galeria comercială Iris Titan

În perioada 15 – 29 aprilie, Galeria comercială Iris Titan găzduiește expoziția TRICOURI DE LEGENDĂ, o colecție de peste 70 de tricouri purtate de jucătorii Echipei Naționale de fotbal în ultimii 50 de ani. Unele dintre acestea au făcut chiar parte din echipamentul cu care Generația de Aur a ieșit în teren la Campionatele Europene sau Mondiale.

În cadrul evenimentului, iubitorii de fotbal și nostalgicii vor putea retrăi momente emoționante din meciuri memorabile, descoperind tricourile purtate de jucători legendari, care au făcut istorie în Echipa Națională, precum Gheorghe Hagi, Nicolae Dobrin, Gică Popescu, Mircea Lucescu, Rodion Cămătaru, Dorinel Munteanu, Ladislau Boloni sau Anghel Iordănescu.

Galeria comercială Iris Titan TRICOURI DE LEGENDĂ

Expoziția, organizată de Iris Titan Shopping Center, în colaborare cu Football Legends, va putea fi vizitată gratuit, zilnic, în intervalul 09:00 – 21:00, de luni până joi, respectiv 09:00 – 18:00, de vineri până duminică.

În plus, o zonă a expoziției va fi dedicată biletelor și programelor de la meciuri celebre sau medalii și fanioane dedicate Echipei nostre Naționale, multe dintre ele cu vechime de peste 80 – 90 de ani.
Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Iris Titan Shopping Center controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare descoperiți pe https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *