free download 78 travel guides written by experts

Peste 70 de scurmetraje din selectia KINOFEST vor fi disponibile online, pe platforma WEBKINO.ro

KINOFEST si WEBKINO aduc in premiera pe internet peste 70 de selectii de scurt metraje din cadrul celui mai important festival de film digital din Romania.

Vizitatorii WEBKINO vor avea la dispozitie 6 pachete de scurmetraje, grupate pe cele 3 tematici ale festivalului (fictiune, animatie, micromovie), care vor putea fi vizionate numai in perioada 26 – 31 octombrie, cu plata biletului de acces in platforma video online, via SMS. Detalii privind filmele disponibile si pachetele de acces sunt disponibile pe www.webkino.ro.

KINOFEST este primul si cel mai important festival de film digital din Romania, si unul dintre cele mai impotante  din Europa Centrala si de Est. Este o competitie internationala de scurtmetraj, cu trei sectiuni: Animatie, Fictiune, Micromovie. La fiecare sectiune juriul desemneaza cate un singur castigator. A 6-a editie a festivaluli are loc in perioada 26-28 Octombrie 2012, in Bucuresti. Detalii despre programul proiectiilor sunt disponibile pe www.kinofest.com.

WEBKINO este primul cinema online dedicat in exclusivitate filmelor romanesti si celor de arta. Diferenta intre WEBKINO si sistemele VOD clasice este ca, de cele mai multe ori, filmele pot fi vizionate pe site simultan cu premiera din cinematografe, scopul proiectului initiat de regizorul Cristian Mungiu si antreprenorul in domeniul online Dragos Stanca in primavara anului trecut fiind sa ofere acces la filmul romanesc si publicului din orasele care nu mai dispun de sali de cinema.

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *