metalshow

Peste 60 de noi locuri de munca la Profi in Iasi, Marginea, Petrosani si Cavnic

Mai bine de 60 de oameni si-au gasit un bun loc de munca in urma inaugurarii, saptamana trecuta, a patru magazine PROFI la Iasi, Marginea, Petrosani si Cavnic.

Ei se alatura astfel celor aproape 8000 de barbati si femei care isi castiga onest existenta si se bucura de sansa unor avansari rapide la PROFI, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania.

Cum evolueaza lucrurile spune unul dintre angajatii PROFI, Sergiu-Mihai Cioara, sef de magazin la Timisoara:
“Am aplicat la PROFI in vara lui 2013 dupa absolvirea studiilor universitare (FEEA), pentru un post de casier/ lucrator comercial. Aveam nevoie de un job ca sa raman in Timisoara, eu fiind din Brad, judetul Hunedoara. In fisa aplicantului am mentionat o singura asteptare “sa lucrez intr-un mediu placut”. Am obtinut jobul si un salariu obisnuit pentru cineva aflat la inceput de cariera. Nu stiam ce inseamna retail-ul alimentar, insa in perioada de integrare si training pe care compania mi-a oferit-o am aflat: Retail-ul este dinamism, oportunitate, dezvoltare!

Pentru ca mi-a placut ce am gasit in PROFI, am inceput sa invat si sa ma implic din ce in ce mai mult. Am avut echipa si mediul necesar ca sa integrez toate informatiile. Implicarea mea a fost repede remarcata si in mai putin de sapte luni am devenit casier sef. Salariul meu crescuse, coordonam o echipa de casieri si munca devenea tot mai interesanta. Trei luni mai tarziu, odata cu deschiderea unui nou magazin in Timisoara, am fost promovat pe pozitia de adjunct de sef magazin. Castigam dublu fata de salariul cu care fusesem angajat. In plus, bonusurile pentru performata cresteau si ele. A fost momentul in care am constientizat ca oamenii buni chiar cresc in PROFI!

Munca si implicarea mea au fost apreciate si pe aceasta noua pozitie, iar rezultatele bune mi-au adus evaluari pozitive. Astfel, dupa un an de la promovarea ca adjunct de sef de magazin, am devenit sef de magazin. Acum, pe langa salariul brut care a crescut considerabil, am si o parte variabila, un bonus de performanta care poate dubla salariul de baza, iar cativa din prietenii mei care au plecat sa lucreze in strainatate ma invidiaza deja pentru cat castig.

Am inteles ca dezvoltarea profesionala este data doar de implicare in munca si dorinta de cunoastere. Am 23 de ani si nu vreau sa ma opresc aici. Directorul meu de zona a fost pana de curand sef de magazin. Obiectivul meu este sa cresc, iar PROFI imi ofera toate resursele si oportunitatile pentru a-l atinge!”

PROFI se extinde cu mare repeziciune, anul trecut inaugurand zeci de magazine si anul acesta urmand sa deschida alte 100, ritm pe care stiu ca il va mentine si in viitor. Una din urmari este ca aici, daca iti dai interesul, avansezi foarte rapid. In 2014, PROFI a promovat 133 angajati pe pozitia de sef tura, 87 pe sef magazin, 9 pe director zona si 2 au devenit directori regionali. De la inceputul lui 2015 si pana in prezent, 539 angajati au avansat pe pozitia de sef de tura, 66 au devenit sefi de magazin, 7 directori de zona si 2 directori regionali.

Situat in cadrul complexului comercial Stejar, pe Str. Stejar, la nr.13, magazinul din Iasi functioneaza in format City si are o suprafata totala de 310 mp din care sala de vanzari ocupa 230 mp.

La Marginea, jud. Suceava, PROFI si-a deschis portile pe Str. Principala nr. 3064, pe locul fostului Supermarket Econom. Magazinul functioneaza in format Standard si ocupa in total de 761 mp, din care sala de vanzari masoara 513 mp.

Nol PROFI din Petrosani, Jud. Hunedoara, cel de al doilea din aceasta localitate, s-a deschis in format City pe locul unui fost magazin Plus, pe Str. 1 Decembrie 1918, la nr.90. Suprafata sa totala este de 465 mp, din care sala de vanzari ocupa 240 mp.

In judetul Maramures, la Cavnic, a fost inaugurat un magazin PROFI Loco pe Str. 22 Decembrie nr. 12. Suprafata sa totala este de 442 mp, iar sala de vanzari masoara 314 mp.

Prin cele 335 de magazine care functioneaza in 160 de localitati din toata tara, PROFI este lantul de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

Bucuresti, 03.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *