free download 78 travel guides written by experts

Peste 500 de persoane, 33 de camioane inscrise, 15 finalisti, un mare castigator

Cel mai frumos camion Scania, ediția 2011, și-a desemnat câștigătorii

Cel mai frumos Camion Scania ediția 2011 și-a desemnat marii câștigători sâmbătă, 1 octombrie 2011, în cadrul unui eveniment exploziv organizat la reprezentanța Scania din comuna Luncani: pe locul I s-a clasat un nou camion pregătit de compania OST Transport – deținătoarea titlului din 2010 – în acest an câștigând și trofeul de favorit al publicului; locul II a fost adjudecat de camionul Francisc Spedition, iar pe locul III s-a clasat camionul Volanul de Aur. Premii speciale au fost oferite camioanelor deținute de Vlase Spedition și RonTransMar.

Eveniment unic pe piața autohtonă, Cel mai frumos Camion Scania a beneficiat anul acesta de premii de peste 19.000 de euro – incluzând și o excursie exclusivistă în Brazilia în orașele Sao Paolo și Sao Marcos. Juriul a fost format din Marilena Matei – președinte – din partea revistei Tranzit, Roxana Ciuhulescu – realizatoarea emisiunii Pro Motor de la Pro TV, Ovidiu Irimieș – MOL România, Cosmin Lixandru – Bridgestone, Mile Misevski – Schmitz Cargobull, Radu Dinescu – secretar general UNTRR, precum și Mike Sells și Laurențiu Tomescu de la Scania România.

„Sao Marcos este supranumit orașul Scania, deoarece peste jumătate din locuitori sunt șoferi profesioniști, majoritatea fiind deținători de camioane Scania. În fiecare an, în luna octombrie, se desfașoară o procesiune religioasă în timpul căreia preoţii sfinţesc camioanele. Este un eveniment extraordinar și ne-am dorit ca și unul dintre pasionații români de Scania să poată participa. Pentru că în orice meserie există oameni care pun atât de multă pasiune în ceea ce fac, încât practic nu simt că muncesc. Și, în cele din urmă, la asta se reduce totul: la emoţie, la bucuria de a trăi şi de a lucra cu ceva frumos" (Mihai Paşol, director de marketing la Scania România).

Evenimentul de la Luncani a reunit peste 500 de persoane și a fost sponsorizat de: MOL România, Bridgestone, Schmitz Cargobull, Audi, UNTRR, Bilbor, Granini și Holsten. Concursul a generat un adevarat fenomen, site-ul www.celmaifrumoscamion.ro fiind accesat de peste 80.000 de vizitatori unici în mai puțin de 2 luni. Pe site-ul concursului s-au înscris 33 de camioane, dintre care 15 s-au aflat la marea finală din Luncani. În urma deliberării juriului, 12 camioane au rămas în concurs, iar în final 5 au fost premiate. În cadrul evenimentului a fost lansat in exclusivitate pe piața românească noul model de Audi Q3, iar toți cei interesați au putut participa la test drive cu noile modele de Audi și Scania Euro 6. Întreaga zi a fost încununată cu un concert veritabil marca Mihai Mărgineanu și un impresionant foc de artificii.

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *